PARTYINFO

 

OPERA HOUSE AFTERPARTY

Datum konání:
17.10.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Lafayette, Enrico, Béda, Pietros
Popis:
start 05:00
 
 
Studio 54 vás zve na oficiální Amnesia afterparty v sobotu 17.10. a pravidelnou nedělní afterparty 18.10. s předními rezidenty tohoto klubu!
Sobotní oficiální Amnesia afterparty s Enricem, Bédou, Subgatem a Pietrosem a pravidelná nedělní afterparty s Adlet, Texxem, Petem Walkem a Yanem Darkem – to je víkend nabitých afterparties v jedničce mezi českými afterkluby!
 
Ať už budete trávit váš páteční večer v jakémkoliv klubu v naší metropoli, mezi které patří i prestižní Mecca, na jejímž programu je v pátek večer exkluzivní noc Amnesia, měli by jste mít na paměti, že si můžete váš večerní mejdan prodloužit na oficiální Amnesia  afterparty v renomovaném pražském afterklubu Studio 54!

Na sobotní afterparty, která se ponese v duchu již zmiňovaného vyhlášeného eventu, se můžete těšit na Enrica, zástupce severočeské scény dj Bédu, Subgatea  a ostříleného Pietrose. Přední rezidenti jedničky mezi českými afterkluby Vás zaručeně  nenechají postávat jen tak u baru, ale roztancují Vás tak, že se vám nebude chtít odejít do vašich domovů.

Nedělním ránem Vás provede opravdu nevšední sestava předních rezidentů vyhlášeného pražského afterklubu Studio 54 v čele s půvabnou Adlet a nespoutaným bavičem Texxem, které doplní matador Pete Walk a vždy pozitivně naladěný Yan Dark!

Pokud patříte mezi ty, kteří si čas od času svůj mejdan rádi protáhnou až do odpoledních hodin, máte tak jedinečnou možnost pod taktovkou těch nejpovolanějších dj´s tohoto renomovaného klubu.

Nedělní afterparty slibuje opravdu nevšední zážitek a parádní atmosféru, která je určitě pádným důvodem vaší návštěvy.

Afterpartes startují již ve 4 hodiny, kdy Vás rozehřejí dj´s P-jay & Mark Evil a L´Sada,  ale pokud dorazíte do prostor klubu o něco dříve, můžete se na nadcházející afterparty skvěle naladit v naší non-stop kavárně s hernou, kde Vám naši barmani namíchají váš oblíbený drink.

Více informací naleznete na: www.studio54.cz
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016