PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
10.10.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Ronny, Peet, Pietros, Marshall
Popis:
start 05:00
 
 
Oficiální Decadance afterparty v sobotu 10.10. ve Studiu 54!
Studio 54 vás zve na oficiální afterparty po akci Decadance - Studio 54 is back s Peetem, Ronnym, Pietrosem a Marshallem a zároveň nabízí posledních 30 vstupenek na tuto party za exkluzivních 350,-Kč! Vyrážíte tento pátek na jedinečnou party Decadance - Studio 54 is back do pražského Sasazu, nebo je vaším cílem jiný oblíbený klub v naší metropoli?
 


Ať už budete trávit váš páteční večer kdekoliv, měli by jste mít na paměti, že si váš večerní mejdan můžete prodloužit na oficiální Decadance afterparty v jedničce mezi českými afterkluby - Studiu 54. Na této afterparty s oficiálním posvěcením vystoupí polovina v současnosti nejoblíbenějšího dvoučlenného djského projektu - dj Peet, oblíbený přední rezident tohoto renomovaného afterklubu - Ronny, ostřílený Pietros nebo osobitý producent a dj - Marshall. Buďte si jisti, že se budete skvěle bavit až do odpoledních hodin a budete tak moci přičichnout k atmosféře legendárního newyorského studia i na této afterparty!

Navíc si můžete v prostorách non-stop kavárny s hernou zakoupit vstupenky na tuto velkolepou Decadence party za bezkonkurenčních 350,- Kč a užít si tak jedinečnou a stylovou party v pražském Sasazu, která se již nemusí opakovat!

Těšíme se na Vás!

Více informací naleznete na: www.studio54.cz
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016