PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
20.09.2009 - neděle
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Adlet, Pietros, Veekay, Migell
Popis:
start 05:00
 
 
Studio 54 láká na nedělní Opera House afterparty 20.9. s Lafayettem, Pietrosem, Veekayem a Migellem!
Již tuto sobotu 20.9. proběhne v předním českém klubu Mecca jeden z nejprestižnějších večerů, který tento klub v minulosti proslavil a získal si tak nemalou přízeň partypeople po celé České republice. Ano řeč je o rezidentní noci dje Lafayetta – Opera House, jejíž oficiální afterparty proběhne v renomovaném afterklubu Studio 54!
 
Na afterparty se představí miláček operního publika a rezident tohoto proslulého mejdanu – Lafayette, který Vám prostřednictvím svého setu přiblíží jeho skvělou atmosféru. Mimo něj se za mixážním pultem vystřídají energický Pietros, oblíbený rezident Studia 54 Veekay a vždy pozitivně naladěný Migell.



Věřte, že ani po zavření Vašeho oblíbeného klubu se rozhodně nudit nebudete, protože tam kde to žije, je vyhlášený afterklub Studio 54, ve kterém se budete skvěle bavit až do odpoledních hodin!

Pokud Vám nebude stačit nedělní porce skvělé hudby a budete chtít i po skončení afterparty pokračovat, můžete tak učinit v naší non-stop kavárně s hernou, která je situována v horních prostorách klubu.

Více informací naleznete na: www.studio54.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016