PARTYINFO

 

TIËSTO AFTERPARTY

Datum konání:
19.09.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Adlet, Tommy Rogers, Béda, Milhaus


Popis:
start 05:00
 
 
Studio 54 pořádá oficiální afterparty po vystoupení světové star DJ Tiësta, která proběhne již tuto sobotu 19.9.!
Oficiální afterparty po Tiëstovi v legendárním pražském afterklubu Studio 54!
Již příští pátek 18.9. proběhne v prostorách O2 arény jedna z nejočekávanějších halových akcí letošního podzimu, na které vystoupí přední světový dj a producent v jedné osobě, kterým je všem dobře známý mág Tiësto. Kromě této superstar, jež beznadějně vyprodává kluby, haly a festivaly na této akci vystoupí švédský Marcus Schossow a australský skupina Sneaky Sound System.
 
Pro všechny návštěvníky této nevšední akce plné světových jmen je připravena oficiální afterparty v renomovaném českém afterklubu Studio 54 (Hybernská 38, Praha1), které je proslulé výtečnou atmosférou rozjetých afterparties a každý clubber by měl tuto jedničku mezi českými afterkluby alespoň jednou navštívit.



Pro ty, kteří si budou chtít užít skvělé afterparty po vystoupení Tiësta je připraven opravdu nabitý lineup. Těšit se můžete na dje Enrica, který mimo jiné vystoupil na letošním festivalu Mácháč 09 na hlavním pódiu. Společně s ním pak vystoupí půvabná djane Adlet, zástupce severočeské scény Béda a Milhaus.

Samotná afterparty odstartuje ve 4 hodiny a plánovaný konec je v odpoledních hodinách.

Kompletní informace o afterparty naleznete na www.studio54.cz a přímo na místě od půvabných hostesek Studia 54, které se budou pohybovat v prostorách před O2 arénou, kde bude také vystaven žlutý Studio54 Hummer.

Důležitou informací je bezesporu doprava od O2 arény do Studia 54. Nejrychlejší variantou je využití linky Metra B ze stanice Českomoravská na Náměstí Republiky, která je vzdálena od klubu několik stovek metrů.

Mimo metra se můžete ke Studiu 54 dopravit také tramvajemi č. 9,26,5.
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016