PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
12.09.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Ronny, Peet, Faith, Smoke
Popis:
start 05:00
 
 
Studio 54 láká na sobotní afterparty 12.9. s Peetem, Ronnym, Faithem a Smokem!
Je vaším pátečním cílem jeden z předních pražských klubů a tušíte, že se i po jeho zavření budete chtít skvěle bavit a protancovat vaše střevíce za doprovodu těch nejlepších housových pecek? 
 
Jednou z možností kam v pátek večer vyrazit, jsou jedenácté narozeniny jednoho z nejprestižnějších českých klubů – Meccy, kde vystoupí věhlasný Kurd Maverick, jež se v poslední době proslavil remixem známého hitu Blue Monday. I po Maverickově vystoupení a skončení party oslavující jedenácté narozeniny Meccy, si můžete Váš mejdan prodloužit v jedničce mezi českými afterkluby – Studiu 54, jehož brány jsou Vám otevřeny!



Za mixážním pultem se tentokrát vystřídá brilantní dj Peet, který je polovinou populární dvojice Tommy Rogers & Peet, jež má na svém kontě ocenění v anketě Dance Music Awards , na které právem získala 1. místo v kategorii klubová party roku. Dále se můžete těšit na oblíbence Ronnyho, charismatického Faitha a Smokea, kteří se postarají o výtečnou atmosféru sobotní afterparty! Pokud přemýšlíte kam vyrazit po zavření vašeho oblíbeného klubu, měla by být sobotní afterparty ve Studiu 54 jasnou volbou.

Pokud nebudete mít ani po skončení této afterparty dost a budete si ji chtít ještě o nějakou tu hodinu prodloužit, máte jedinečnou možnost v naší non-stop kavárně s hernou, která je situována v horních prostorách klubu.

Více informací naleznete na: www.studio54.cz
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016