PARTYINFO

 

DRUMIX 4: LIFTED MUSIC SPECIAL

Datum konání:
03.10.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Lávka
DJs:
Spor (Lifted, uk), Inside Info (Critical, Breed12Inches, Viper, uk), Sintez (Future Thinking, ru), Rudeboy & M4Y4 (Shadowbox.cz), Peejay & ahZ (Stonedraiderz) feat. MC Procter
2nd stage - 2K & Sweg (Shadowbox.cz), Los Fishos Acidos (DB Booking)
Info:
http://www.drumix.cz
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 150 czk, poté 190 czk, dárky u vstupu, speciální ceny drinků, open-air zahrada
 
 
Spor, Inside Info, Sintez a další zahrají na říjnovém DrumiXu!
Bystřejším z vás jistě neuniklo, že na čtvrtém vydání mejdanu DrumiX na Lávce se opět ukáží hned tři headlineři. Pro tentokrát značně přitvrdíme a vy se tak můžete těšit na teprve druhé české vystoupení SPORa, pražskou premiéru Inside Infa a deepového Sinteze.
 
Jak už je u DrumiXu zvykem, u vstupu dostanete klasický uvítací balíček v podobě odznáčku a CD zdarma, o visuální show se postará plzeňská partička Trippl-Krippl, druhou stage si vezmou do parády house & electro DJs, na baru budou k dispozici drinky za speciální ceny a všechno tohle budete moci rozdýchat na open-air zahradě, vedoucí přímo pod Karlův most. Pojďme se na to všechno podívat konkrétněji, hezky po pořadě.



Na DrumiX se vždy vyplatilo přijít včas. Odznáček a exkluzivní set na CD zdarma za to rozhodně stojí. Tentokrát se to však určitě vyplatí ještě o fous více – parádní mix nám totiž namíchal jeden z headlinerů – Sintez – a musíme říci, že stojí opravdu za to. Však posoudíte sami,  pokud budete mezi 100 nejrychlejšími.



Hlavnímu pódiu bude tentokrát po liquidovém nájezdu Logisticse vévodit trojka o poznání tvrdších producentů. V Čechách bezeSPORu opravdu dlouho očekávaný SPOR bude jedním z nich. Člen Lifted Crew, jeden z nejoriginálnějších producentů a jméno, které je v poslední době opravdu žádané nejen díky svým producentským skillz, ale i díky svým DJským kvalitám. 2009 je navíc jeho opravdu silným rokem, SPOR byl nominován na nejlepšího producenta i DJe na Breakbeat.co.uk, vydal nespočet releasů a remixů a chystá EP na mateřském Liftedu. Máme se tedy na co těšit.

Druhým headlinerem bude SPORovi zvukově příbuzný, avšak více do tanečního soundu hozený Inside Info. Tenhle klučina má za sebou releasy na Breed 12 Inches (offshot Lifted Music), Kasrově Criticalu nebo Futureboundově Viperu a ačkoliv u kolegů na Slovensku si už zahrál několikrát, v ČR si odbude své premiérové vystoupení.

Třetím do party bude producent a vynikající DJ z ruského Izhevsku (momentálně přebývající v Praze) - Sintez. Na rozdíl od dvou výše zmiňovaných nemá za jménem hromadu světoznámých labelů a v portfoliu desítky vydaných desek. Na svou dobu teprve čeká, ale už od prvních producentských krůčků je jasné, že čekat moc dlouho nebude. V produkci najdete hutný, deepový a čistý sound jak vystřižený z dob starších releasů Subtitles, v precizně namíchaných setech pak kombinuje právě starší desky s novými kousky, což vzhledem k definici jeho tracků zní jako logická kombinace.

Suport headlinerům obstará krom DrumiX partičky (Rudeboy, M4Y4 & ahZ) producent Peejay (Interface), doprovod jim obstará MC Procter. O vizuální show se opět postará VJ crew Trippl-Krippl, ani tentokrát pánové nezaháleli. Přes léto pochystali hromadu nového materiálu, mají připravenu origánílní instalaci a skvěle tak budou doplňovat atmosféru DrumiXu.

Jak už jsme naznačili, na druhé stage bude možnost si trsnout v rytmu house & electro. Kromě rezidentních Los Fishos Acidos jsme přizvali dva zástupce Shadowboxu. 2K & Sweg sice sice běžně lámou drum'n'bassové placky, v poslední době jsou však často ke slyšení jejich house sety a právě jeden takový vystřihnou na DrumiXu.

Zajímavé informace předchozích odstavců doplníme povinnou omáčkou. Začátek akce je ve 22:00, konec je naplánován na 5. hodinu ranní. Vstupné je do 23:00 150 Kč, poté zaplatíte 190. Na barech budou k dostání zlevněné drinky (namátkou pivo za 35 Kč, Morgan + Cola 85 Kč atd.) - sledujte speciální menu přímo na místě. Kompletní informace, rozhovory, info o účinkujících a vychytávky ke stažení najdete na www.drumix.cz.

Get Lifted!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016