PARTYINFO

 

2ND CONFUSION

Datum konání:
25.09.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Laydee Jane, BonTrip (Bon Finix vs Tripmain), Lazy&Doctor
Info:
http://www.lazyanddoctor.com
Popis:
start 20:00
 
 
CONFUSION 2 in PRDEL již tento pátek!
LayDee Jane a Lazy & Doctor na dalším pokračování klubovky Confusion
Po velmi úspěšném prvním díle klubové noci djs Lazyho & Doctora, která nese název Confusion, přichází díl druhý. Pánové netroškařili a jen pro vás právě na tuto noc nepozvali nikoho menšího než oblíbenou českou djku LayDee Jane. Vedle ní se na pódiu objeví také skvělá dvojka Bon Trip (Bon Finix a Tripmain), kteří v tomto spojení již udolali nemálo cluberů. Večírky dua Lazy&Doctor se vyznačují mnohostrannou elektronickou muzikou, která se vám dostane nejen pod kůži. Spojení těchto dvou djs působí na publikum energicky a rozmanitě, a tak vás nenechá jejich show ani na okamžik v klidu.
 


Djku LayDee Jane není třeba nijak obšírně představovat. Po svém výborném umístění na třetí pozici v anketě O2 Dance Music Awards je již všeobecně známo, že není jen krásná, ale i talentovaná. Její hudba oslovuje návštěvníky akcí jak po Evropě, tak v Asii a Africe. Mimo hraní se věnuje i své vlastní tvorbě a jejím posledním počinem je track s názvem Breaking The Spell. Více se o ní můžete dočíst na jejích stránkách.



Spojení BonTrip, které vzniklo před třemi roky skvělou souhrou djs Bon Finixe a Lucarda Pareny alias Tripmaina. Své back-to-back vystoupení prezentovali na významných akcích, jako například Combi:nations s Marcem V, na UM stage na loňském Summer of Love i na letošní Techno.cz stage, na speciálním vydání klubovky Vibe v Mecce s Judge Julesem a na Evolution Special ve Fabricu s Matthew Dekayem. Poslední větší akcí, kde Bon Trip převedli svůj um, byla Prague Summer Session s Carlem Coxem. Během svého tříletého působení uspořádali mnoho akcí pod hlavičkou Bon Trip Sessions, Vibe nebo Kick da Night, absolvovali turné po českých a slovenských klubech a procestovali společně i nemalý kus zahraničí.



Specialitou 2nd Confusion, která se koná 25.9. opět v clubu Prdel, je atraktivní akce pro návštěvníky. Prvních 50 příchozích dostane CD State Of Confusion vol.1, dále 100. a 200. návštěvník získá poukaz na slevu 25% na nákup jakéhokoli zboží od firmy STORM a 300. návštěvník obdrží poukaz na slevu 50% od stejnojmenné značky, která je rovněž hlavním sponzorem Confusion.

Kdo byl, nebo jen slyšel o první Confusion, si druhý díl jistě nenechá ujít.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016