PARTYINFO

 

2ND CONFUSION

Datum konání:
25.09.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Laydee Jane, BonTrip (Bon Finix vs Tripmain), Lazy&Doctor
Info:
http://www.lazyanddoctor.com
Popis:
start 20:00
 
 
CONFUSION 2 in PRDEL již tento pátek!
Přinášíme vám další zajímavé novinky ohledně klubovky CONFUSION 2 in PRDEL s LayDee Jane, která se koná již tento pátek 25.9. 2009. Chystá se totiž "12hours party in PRDEL".
 

S hlavní hvězdou Confusion 2 - LayDee Jane a duem Bon Trip (Bon Finix a Tripmain aka Lucardo Parena) jste se seznámili v předešlé tiskovce. Nyní jen pár slov o dalších mixujících tahounech a více informací k soutěži STORM a k dalším vychytávám, pro vás přichystaným.

O opening set se postará slovutný kalící veterán DJ MOTKA.

Motka se na české scéně pohybuje od roku 1990 a zkušenosti, které za tu dobu nasbíral, by mu mohla většina českých djs jen závidět. Procestoval celou Českou Republiku a své umění předváděl i například ve švédském Malmö a mnoha dalších evropských destinacích. Má za sebou vystupování s živou kapelou, vedle hvězd jako je Corvin Dalek, Mr.Sam, Laydee Jane, Ladida či Michael Burian i svůj vlastní dj shop. V současné době je rezidentem Street Café v Praze a jeho doménou je progressive a progressive trance hudba.
 
Confusion 2 uzavře svou performance DJ dejFF.    


 
David se na parties pohybuje již od roku 1993. V jeho setech můžete slyšet kombinaci více stylů. Především progressive house, trance, electro, ale třeba i techno a minimal. V současné době má DejFF široký hudební záběr. Je velkým fanouškem skupiny Depeche Mode a jeho specialitou je Depeche Mode REMIX set. Zahrál si po boku české DJs-ké elity a mnoha zahraničních DJs. Vystoupil i na halové party FULL ON II v Praze. Jeho sety můžete slyšet i na rádiu Wave, Evropa 2, Bonton, Danceradio. DejFF byl členem a spoluzakladatelem formace Freakdjs, která dva roky působila především v Praze a okolí. Jeho party FascINateD je oblíbenou rezidentní nocí v clubu Vertigo v Praze. Je také součástí projektu AUDIOSNIPERS (album Victimless obsahuje 7 progressive tracků). V současné době David spolupracuje s módní firmou Drezzing Store na projektu Cyberdog night, který bude prezentovat tuto světoznámou značku.
Oblíbené motto: „Vzhůru do nekonečna a ještě dál!“
 
LINE UP:
20:00 – 22:00 Dj Motka
22:00 – 00:00 DJs BON TRIP (Bon Finix + Tripmain)
00:00 – 02:00 Dj LayDee Jane
02:00 – 04:30 DJs Lazy&Doctor
04:30 – 07:00 Dj DejFF
07:00 – 08:00 club Prdel special after dj

Při pohledu na line up je zřejmé, že toto bude dlouhá a nabušená noc.


 
Znovu připomínáme, že díky sponzorství značky STORM je pro vás připravena akce na slevové kupony (100. a 200. návštěvník získá poukaz na slevu 25% na nákup jakéhokoli zboží od firmy STORM a 300. návštěvník obdrží poukaz na slevu 50% od stejnojmenné značky). Ti nároční se mohou těšit na zmiňovanou STORM VIP zónu. Za zmínku stojí i další STORM SOUTĚŽ, která aktuálně probíhá celorepublikově. Jedná se o sbírání identifikačních pásek STORM (více info k soutěži naleznete přímo na stránkách –  http://www.stormwatches.cz/soutez/).

Vstup: do 22:00 100,00Kč , od 22:00  150,00Kč, VIP 250,- omezený počet (koupě lístků možná pouze na místě) O akreditace si pište na e-mail  info@lazyanddoctor.com

 
LayDee Jane a Lazy & Doctor na dalším pokračování klubovky Confusion

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016