PARTYINFO

 

JUST LIKE THAT

Datum konání:
25.09.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Pat Heart (afrodrops), Bonzzaj DJs (bonzzaj rec., ch)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Just Like That @ U Bukanýra
Před osmi lety byl Bonzzaj Soundsystem založen pěti chlapíky pocházejícími z malého města Leuk, vsazeného do kantonu Valais na jihu Švýcarska. Pro tento kraj je charakteristická nejen produkce skvělého vína, ale i drsná pohoří se světoznámým Matterhornem, prudké slunce a určitý druh téměř pouštní osamělosti. Na začátku sdíleli zakladatelé Bonzzaj stejnou hudební myšlenku a začali organizovat koncerty a party uprostřed exotického Valais. 
 
Úspěch byl velký a parta djs, producentů a milovníků hudby rostla. Před několika lety spustili i svůj vlastní rádiový pořad na Radio Rabe v Bernu, nastartovali klubové večírky „Play more Jazz“ v Sous-Soul a „NEAT“ ve Formbaru v Bernu a „Bon Voyage“ v klubu Cargo v Basileji a jezdili za hraním po celém Švýcarsku.

V posledních třech letech byly vydány na jejich labelu Bonzzaj Recordings desky ve všech různých žánrech a směrech od blízkých producentů jako např. Nemoy, Sam Irl & Dorian Concept, Echo Skill Hifi, Soul Sociedad nebo Jagged. Bonzzaj se orientují na hudbu, ve kterou bezmezně věří a kterou milují. Jsou přístupní žánrům, nebojí se experimentovat se vším, co má cokoli příbuzné s afro- a broken beats, house, techno, deep soul nebo jazzem.

Kdekoli se Bonzzaj objeví, můžete si být jisti, že se neženou za slávou nebo penězi. Je to parta se srdcem a duší. S vášní, pro kterou nikdy nepřestanou.

Dauwalder je spoluzakladatel nocí NEAT a meet2move ve Formbaru v Bernu, kde učí již po patnáct let svůj dav náležitě tančit. Každou druhou neděli šíří svá poselství v rádiovém pořadu "Zur Lage Des Planeten" na Radio Rabe v Bernu. Své lásce – křupavému deep houseu - zůstává stále věrný. Jeho sety se vyznačují současnou produkcí a tradičním oldschool housem. Dauwalder to má rád staromódním způsobem: hraje výhradně vinyly. “To je skutečná láska!”, říká Dauwalder.

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016