PARTYINFO

 

VIVACITY+

Datum konání:
19.09.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Bruno Golias (Portugal, Pandemic Beats Lisboa), Cubik (roxy), Jag Kiramnay (inhouse rec.)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Bruno Golias hostem sobotního Vivacity+
Tak po celou dobu, a to je bratru téměř šest let, se osvědčený mejdan Vivacity+ na Bukanýru obešel bez jediného zahraničního DJ-hosta. Nyní se ovšem situace mění. Je nám ctí na Vivacity+ přivítat Bruna Goliase až dalekého Lisabonu v Portugalsku. Je to neuvěřitelné, ale tento sympatický chlapík již hraje od svých dvanácti let, je jedním z Top 10 Djs v Portugalsku a na Bukanýru Vám naservíruje vedle klasické house music také tzv. jackin‘ house. Pokud jste ještě tuto odnož houseu neslyšeli, nezbývá Vám nic jiného než dorazit. Po jeho boku bude hrát také osvědčený rezident Vivacity+ DJ Cubik a další vážený host DJ Jag Kiranmay. Kalit se bude samozřejmě až do ranních hodin. Vstup jako vždy volný a hraje se už od 22h, můžete proto klidně přijít dříve než v jednu;-)
 
Bruno Golias se řadí mezi desítku nejlepších djs v Portugalsku. Svým osobitým stylem mícháním a výběrem tracků hned upoutá. Bruno je znám pečlivou selekcí jacking beats tracků, plných groove and funky prvků. Určitě se je na co těšit! Bruno stojí také za projektem Pandemic Beat, projekt který si zakládá na vytvoření mezinárodní klubové noci v klíčových evropských metropolích. Za celou svou bohatou kariéru hrál vedle takových hvězd jako Rui da Silva, Jeff Mills, Paco Osuna, Pete Heller, a Pete Holding.

Jag Kiranmay působí na české scéně relativně krátko. Nicméně hraním už se zaobírá pěknou řádku let. Začína v druhé polovině devadesátých let v Floridské Miami, kde organizuje své vlastní akcičky a vystupuje po boku dnes už proslulých veličin jako například Thomas Penton a Austin Leeds. S dloholetým kolegou Taurim vystupují i na věhlasném americkém festivalu Ultra Music Festival. Jag se v současné doubě věnuje především vlastní produkci a svému labelu 'Inhouse Recordings'. Jag také stoji za projektem 'SoundDali.cz', který poskytuje služby v oblasti 'masteringu' a 'mixingu' především producentům elektronické muziky.

Jeho dj sety se žánrově různí v rozmezí techna, tech-housu či elektra. Jag je rovněž milovník deephousu nebo chill-outu. Jste-li příznivci 'tech-housu' a líbí se Vám precizní výběr tracků a dokonalé mixy, tak si rozhodně nenechte ujít jeho set.

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016