PARTYINFO

 

VLNY

Datum konání:
04.09.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Bo.dan (solstice/vodkaredbull/roxy), Roman Rai (solstice/roxy), Tazz (progressivesession.net), Sat (djsat.com)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Legendární Vlny první pátek v září
Tak a je to opět tady! Další „Vlnění“ se nekompromisně blíží a bude to opravdu speciální díl tentokrát rovnou se dvěma hosty. Rozhodně si nezapomeňte připravit dárky a kapesníčky! Jeden z hostů bude slavit a jeden z rezidentů se bude loučit.
 
Takže co vás čeká a nemine?

Bez dlouhého protahování!„Performer“ Tazz oslaví narozeniny a i když už mu bude dost, pořád se chová jak „malej Jarda“, takže je určitě na co se těšit. Také má občas tendence brát do zaječích, jenže tentokrát ho ohlídáme, zdrhnout ho nenecháme a tím pádem si ho na vlastní oči budete moc vychutnat až do rána. Jo a taky pustí nějakou tu písničku.



Dnes naposledy nebude chybět ani jeden z rezidentů. Romana Raie a Bukanýr opouští Bo.dan, se kterým se máte jedinečnou možnost rozloučit právě na Vlnách a opět ho spatřit až 2.listopadu 2009!!! To ale nemění nic na faktu, že jsou oba nastartovaní už teď, když čteš tyto řádky.

No a jak jste jisto jistě postřehli, dalším bonusem pátečních Vln je jeden DJ navíc a to DJ Sat, který tento díl rozjede tak, že Vás zchladí jen šipka do Vltavy. (Pozor! Z hygienyckých důvodů se nedoporučuje skákat do Vltavy.)

Startujeme ve 22.00, Vy co budete skákat se doporučuje: plavky sebou a nezbývá než dodat SEE YA THERE !!!

Chceš dostávat informace a novinky ohledně Legendárních vln? Nebo pozvánky na akce či linky na sety rezidentů Legendárních vln? Pošli mejla s předmětem INFO O VLNÁCH na bo.dan@solstice-records.com

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016