PARTYINFO

 

VIBRATION II

Datum konání:
25.09.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - XT3
DJs:
Djinn (uk), Prime (uk), Digital Twist, dMIT.RY, Cresco
Info:
martinmanas@email.cz
Popis:
start 19:00, vstup 50 czk
 
 
Druhý ročník Vibration v klubu XT3
Kardiax představují druhý ročník taneční party „Vibration“, jejíž hlavním tahákem je střetnutí všech žánrů a kontrastů elektronické hudby. Návštěvníci letošní akce pocítí intenzivní vibrace až neuvěřitelně rychle se rozvíjejícího a relativně mladého žánru dub-step, jehož původ se připisuje zejména jižním částem Londýna. Scéna, která jen těžce zapře své kořeny v UK garage, grime, drum and bass a dub reagge soundsystemů bude poprvé v České republice reprezentována královnou severoanglického undergroundu a ilegalních rave parties, DJ DJinn společně se zakladatelem Subdepth Records, DJ Prime.
 
Publikum bude dále neúprosně rozhoupáno breakbeatem dominovaným zvukem pod známkou DIGITAL TWIST, který vystoupí společně s KARDIAX VJs YIIIVO & PATO, přinášející zbrusu novou projekci a neočekávanou show jež rozvíjí všechny smysly lidského vnímání. Dalším očekávaným hostem je nová hvězda české taneční scény dMIT.RY, chameleon přinášející čerstvý vítr z klubového světa, kterého těžko charakterizuje jiné slovo než „nepředvídatelnost”. Večer bude slavnostně ukončen setem od nové drum’n’bassové naděje, CRESPO. Vibration II již tradičně hostí pražský club XT3.

Ku příležitosti této párty, umíchal Digital Twist nový mix, který stejně jako tato akce je pokračováním série „Vibration“. Poprázdninová klubová sezóna začíná 25.9.2009!

Stahuj --> Digital Twist - Vibration II The Warm Up 65,3 MB / 47:31 min

DJ DJINN (UK)
Dvaadvacetiletá DJINN (“džin“) se již pět let objevuje na ilegálních rave parties (včetně bunkru z druhé světové války) a celé řadě klubových nocí. Za tuto dobu rapidně vzrostla její pověst a stala se jednou z nejuznávanějších dub-step a jungle DJs na severozápadě Anglie. DJINN v současnosti patří mezi rezidenty dubstepové noci Basscamp a hostí dvě show na internetových radiích dubterrain.net a kunninmindz.com. Po Holandsku a Belgii se Česká republika stane třetí zemí, která bude poctěna její návštěvou mimo Ostrovy a české publikum tak dostane ojedinělou možnost okusit jeden z jejích vyhraněných dub-step & jungle setů.

DJ PRIME (UK)
Zakladatel dubstepového labelu Subdepth Records, na kterém se objevil např. “VISTA“ se svojí peckou ‘Silly Monkee’, roztáčí desky již dvanáct let. Jeho “výchova“ je značně ovlivněna grimem z dob kdy působil jako DJ v Manchesterovské Highrise crew. V současnosti taktéž hostí týdenní show na internetovém radiu dubterrain.net a stejně jako DJINN se vůbec poprvé představí v ČR.

DIGITAL TWIST (CZ)
Člen pražské crew KARDIAX s hudebním vkusem, který roztancoval publikum na řadě nejrůznějších parties. Jeho hranice se posunuli po zveřejnění mixtapu s názvem ‘Vibration’, který oslovil fanoušky nejen taneční hudby a odhalil jeho talent širšímu spektru posluchačů. Pozitivní ohlas a nátlak okolí ho přiměli uspořádat první Vibration a klubová noc byla na světě. Vibration II se tento rok posouvá na nový level a stejně tak se posunul i DIGITAL TWIST, na jehož parketě nezůstává tělo v klidu.

KARDIAX VJs: YIIIVO & PATO (CZ)
Další část elektronických maniaků KARDIAX je YIIIVO a PATO. Jejich posedlost technologiemi se projevuje na nejpodivnějších experimentech, které hraničí s hudební produkcí a grafikou. V současnosti se zaměřují zejména na VJing a zvláštní efekty, které tvoří Twistovy sety kompletním zážitkem.

dMIT.RY (CZ)
Původem z Ruska, se již jako malý přestěhoval do stověžatého města českého, Prahy, kde se jednoho dne měl stát velkým přínosem české klubové scéně. Jeho nevyzpytatelný styl proplouvá mezi bassline, starými rave melodiemi, baltimore/baile funk rytmů, grime zlomených beatu a všeho co si jen můžete kolem toho představit. Chameleon schopný namíchat téměř libovolné hudební žánry během vystoupení je kombinace, která vás nebude nudit.

CRESPO (CZ)
Podolský patriot DJ Crespo přičichl k zlámanému beatu již v roce 2001, rozhodnutí podělit se o svůj hudební vkus skrz gramofony a mixážní pult však přišlo až o 7 let později. Ačkoliv hraje sotva rok a půl, stihl si zahrát po boku takových jmen jako je BassBeast Crew, P.No a C.N.B.(drumandbass.cz), Eska (Sonic Sound) nebo MC Dawe (Basetix Unity). Hlavní motto: "Na mejdanu hraju abych lidi bavil - ne vychovával..." Přijďte se o tom přesvědčit..
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016