PARTYINFO

 

HOUSE REVOLUTION

Datum konání:
16.10.2009 - pátek
Místo konání:
České Budějovice - Double Dance Palm Beach
DJs:
Lafayette, Looky, Efendy, M(i)ke
Info:
http://www.dj-mike.cz
Popis:
start 21:00, vstup 80 czk
Line-up:
21:00 – 23:00 M(i)ke
23:00 – 00:45 Looky
00:45 – 02:45 Lafayette
02:45 – ??:?? Efendy
 
 
House Revolution volume I. @ DD Palm Beach České Budějovice
Jedna z největších clubových parties na jihu Čech, která se od října tohoto roku bude konat jendou za měsíc v clubu DD Palm Beach České Budějovice. Prvním headlinerem bude dj Lafayette. Tento dj je velice známý v České republice, ale i mimo ní. Je residentem pražského Duplexu a Meccy, kde má již čtvrtým rokem residentní noc Opera House, která patří mezi nejlepší pořádané parties v Praze. Lafayette si zahrál po boku takových hvězd, jako je Tiësto, Roger Sanchez, David Moralez a spousty dalších.
 


Dále se budějovickému publiku představí dj Looky, který je residentem Meccy a Meccamixu (tato párty je vyhlášena podle Dance Music Awards druhou nejlepší clubovou akcí pro rok 2008). Jako třetí doplní line up budějovický rodák a neméně známý Efendy, který je zakladatelem Electro party. Dále jste ho mohli slyšet hrát na Budvar Factory Party, Summer Session, Apokalypsa a další. Celou tuto akci pořádá dj M(i)ke, který v DD Palm Beach působí jako resident druhým rokem a na každou party House Revolution k sobě pozve další tři djs. Snaží se do Českých Budějovic přivést nejlepší djs z České republiky. Na druhou akci, která se bude konat 20. 11. 2009 už má zabookovaného Michaela Buriana.

Přijďte 16. října 2009 ochutnat novou éru zábavy na jihu Čech do nově zrekonstruovaného clubu DD Palm Beach České Budějovice, kdy úderem jednadvacáté hodiny roztočí černé placky sám resident této akce dj M(i)ke. Dále se můžete tešit na Go-Go perfomers a speciální dekoraci klubu. Vstup na tuto akci bude 80,- Kč.

Více najdete na www.ddpalmbeach.cz nebo na www.dj-mike.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z 1.dílu House Revolution
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016