PARTYINFO

 

DECADANCE – CLUB 54 IS BACK

Datum konání:
09.10.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Chris Cox (usa), Peyton (vokály, usa), Richard Durand (nl), Lucca + Tereza Černochová (vokály), Mekki Martin
Info:
http://www.decadance.cz
masopustzdenek@seznam.cz
Popis:
vstup 390/450 czk, na místě 550 czk, vip 990/1190/2500 czk, ), mnoho živých vystoupení připravených speciálně k tématu této edice, Live VJ mix – Dílna film , Decadance hot dancers s kostýmy od Romana Šolce
Line-up:
21:30 Otevření klubu
22:00 – 23:15 Mekki Martin (CZ)
23:00 – 23:15 Live Gianna Charles (vokály), Jakub Strings (housle), Milan Saxo (sax)
23:15 – 01:00 LUCCA (CZ )
00:35 – 00:55 Tereza Černochová + Lucca + Justincredible team
01:00 – 03:45 CHRIS COX (USA)
01:35 – 01:45 Performance CLUB 54 – Justincredible team
02:00 – 02:20 PEYTON (USA)
03:15 – 03:25 Performance CLUB 54 - Screamers
03:45 – 06:00 RICHARD DURAND (NL)
04:00 – 04:10 Performance CLUB 54 – Justincredible team + host
06:00 Konec
 
 
4 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Kdo vyhrál zájezd do New Yorku a další skvělé ceny s party Decadance? Časový line up a poslední informace k Decadance! Richard Durand: "Na Decadance mám připravenou celou kupu nových tracků, včetně několika fantastických remixů"
Deset důvodů k návštěvě Decadance
Již tento pátek 9. října se v klubu SaSaZu uskuteční další edice unikátní taneční párty Decadance s podtitulem CLUB 54 IS BACK. Již samotné téma naznačuje, že se bude jednat o ojedinělý a programem nabitý večer i noc. Předkládáme vám proto deset důvodů k návštěvě této show.
 
1. Decadance je v ČR unikátní svou koncepcí, pokaždé má nosné téma a svůj příběh. Club 54 is back je inspirován legendárním klubem Studio 54 z New Yorku. Pro tuto jedinou noc se pořadatelé pokusí atmosféru této legendy přenést do Prahy. Budou tomu odpovídat i dekorace, projekce, kostýmy všech účinkujících apod.

2. Těšit se můžete na velkolepou show po celou noc. Budete svědky neuvěřitelných výkonů všech performerů a všechny vystoupení mají souvislost s tématem večera. Stejně tak stage bude vydekorována ve stylu Studia 54.

3. Line up také slibuje vynikající hudební zážitek. Richard Durand je nejrychleji stoupající hvězda světového djingu, Chris Cox je dvojnásobný světový remixér roku, byl nominovaný na Grammy a miluje klubovou atmosféru, Lucca jako česká jednička je zárukou kvality a na Decadance zahraje exkluzivní set, Mekki Martin je nadějný mladý producent a určitě stojí za to zažít i jeho set s živými hudebníky.

4. Na Decadance tentokrát vystoupí tři vokalisté – Peyton je považován za jednoho z nejlepších houseových zpěváků na světě a po celé léto přiváděl na Ibize v nejvyhlášenějších klubech do extáze tisíce lidí. Tereza Černochová premiérově v tandemu s Luccou předvede, že je naprostá profesionálka a že jí houseová hudba dokonale sedí. A v rámci setu Mekki Martina ještě zazpívá Gianna Charles.

5. K Decadance je spuštěna soutěž o neuvěřitelné ceny, hlavní výhrou je zájezd do New Yorku pro dvě osoby – po stopách Studia 54 – zažili jste někdy něco takového v ČR ?

6. Decadance si své návštěvníky hýčká ! Pro každého návštěvníka je připravena taška s dárky, kterou obdrží při odchodu. Pro majitele vip vstupenek budou připraveny podstatně hodnotnější dárky a pro majitele diamond vip vstupenek jsou připraveny dárky v hodnotě cca 3000 Kč !

7. Ceny na barech v SaSaZu byly výrazně sníženy a v tuto chvíli jsou srovnatelné s cenami v jiných klubech. Například Cuba Libre za 115 Kč.

8. SaSaZu je unikátní prostor, shodou okolností je i dispozičně podobný klubu Studio 54 v New Yorku. K Decadance se tento prostor hodí. Disponuje nejmodernější světelnou i zvukovou technikou a je v současnosti největším a nejmodernějším multifunkčním prostorem ve Střední Evropě.

9. Pokud chcete mít po celý večer pocit naprosté výjimečnosti, tak se staňte majitelem diamond vip vstupenky – tato vstupenka totiž zahrnuje nespočet výhod, především neomezenou konzumaci na baru, samostatné vchody a šatnu, uvedení do diamond vip prostoru hosteskou, pro diamond vyhrazená jedna galerie nad parketem a Imperial lounge, catering a hlavně tašku s hodnotnými dárky v hodnotě cca 3000 Kč.

10. Nebojte se popustit uzdu své fantazie při výběru kostýmů na tento večer. Buďte součástí tohoto nezapomenutelného večera a dotvořte atmosféru svým vzhledem. Návštěvníci Studia 54 si opravdu maximálně vychutnávali přípravy na každou návštěvu a výsledky byly vždy ohromující. Pro tento večer zahoďte všechny předsudky i stud a nebojte se experimentovat. Čím více budete zářit, tím lépe !

Více informací na: www.decadance.cz a www.facebook.com/decadanceparty
Vstup pouze od 18ti let.

Vstupenky v předprodeji u Ticketstream . Akce – prvních 300 kusů vstupenek za 390,00 Kč + poplatky, dále 450,00 Kč + poplatky, na místě 590,00 Kč. GOLDEN VIP vstupenky 990,00 Kč + poplatky , 1190,00 Kč na místě. DIAMOND VIP vstupenky 2500,00 Kč (zahrnují neomezenou konzumaci na baru)

Official after party – STUDIO 54 – THE BEST OF, Hybernská 38, Praha 1
 
Zájezd pro dva do New Yorku? S Decadance zadarmo! Buďte na Decadance vyjímenční! Peyton: "Nevadilo by mně hrát v krabici od bot pro padesát lidí" Decadance - Club 54 Is Back: pořadatelé představují oficiální trailer k akci Decadance - Club 54 Is Back: Chris Cox, Richard Durand a další v SaSaZu

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Decadance v SaSaZu od Čéši
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016