PARTYINFO

 

LILY ALLEN

Datum konání:
30.10.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Make Music
Live:
Lily Allen (uk)
Popis:
start 21:00, vstup 1100 czk, vip 1900 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Před Lily Allen vystoupí Cartonnage + afterparty s Leošem Marešem
Do premiérového vystoupení britské popové star Lily Allen zbývají jen dva týdny, proto vás určitě potěší, že jsou známa i další dvě jména, která obohatí koncertní večer této drzé, ale zato ukrutně talentované holky. Klub se návštěvníkům otevře ve 20:30 a jako první se vám představí v roli předkapely elektro-popoví Cartonnage, kteří působí na domácí scéně už od roku 2001 a jejichž hudební inspirace vedou např. k Róisín Murphy, Goldfrapp nebo Daft Punk.
 


Po skončení koncertu Lily Allen vás ale rozhodně nevyženeme na mráz, protože přesně ve 23:15 začne oficiální afterparty, na které se rozhodně nemusíte bát, že byste přestali myslet na své favority v Superstar, protože celou afterparty bude kormidlovat Leoš Mareš, který vám jasně vysvětlí, že ta Superstar …je vlastně on. Každý návštěvník koncertu Lily Allen má samozřejmě vstup na afterparty zdarma. Ostatní mají možnost si zakoupit vstupenku na místě za 250czk.

Vstupenky na koncert, který se koná 30.10. v pražském klubu SaSaZu, jsou stále k zakoupení za 1300czk / 2500czk do VIP galerie ve všech předprodejích sítě Ticketpro.

Uvádí SaSaZu Prague ve spolupráci s Pink Dot.


 
Popová princezna Lily Allen v Praze!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016