PARTYINFO

 

GROOVE ARMADA

Datum konání:
03.09.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
Live:
Groove Armada (uk)
Popis:
start 21:00, vstup 990 czk, vip 1500 czk
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Josef Sedloň: "Groove Armada je prostě Groove Armada!" Andy Cato z Groove Armady dnes živě na Radiu 1
Groove Armada live tento čtvrtek v SaSaZu - ušetřete 200,- KČ na vstupence!
Už tento čtvrtek rozezní pražský klub SaSaZu hity jako např. Superstylin´, My Friend, At the river, Chicago a další v podání britského tanečního projektu Groove Armada, který se v Praze představí poprvé v kompletní koncertní sestavě, a to včetně obou zakladatelů (Andy Cato, Tom Findlay). Koncert v Praze bude navíc úplně první zastávkou  jejich aktuálního tour, které se váže k novému a velmi očekávanému albu Black Light. Pořadatelé navíc nabízí možnost získat vstupenky o 200,- KČ levněji! 
 



Tento měsíc má Groove Armada ohlášena pouze dvě koncertní vystoupení, což jen potvrzuje jejich výjimečnost a rozdíl mezi klasickým dj setem a plnohodnotným koncertem na živé nástroje s několika vokály, který nás čeká v SaSaZu. Pro své fanoušky jimi opravdu šetří, neb se jedná opravdu o vizuálně, umělecky a technicky náročnou podívanou. Je také pravděpodobné, že se dočkáme i vydání dalšího koncertního DVD po vzoru LIVE at Brixton, které se točilo během třech kompletně vyprodaných večerů! Téměř kompletní záznam z toho vystoupení můžete shlédnout níže.

Vstupenky je stále možné zakoupit v předprodejích sítě Ticketpro za 990czk a 1500czk do VIP galerie, kde vás kromě nerušeného výhledu čeká i neomezená konzumace nealko nápojů. Klub SaSaZu se všem návštěvníkům koncertu otevře ve 20:00.

KUPTE SI VSTUPENKY DO ČTVRTKA PŘÍMO V SASAZU A UŠETŘETE 200 KČ!!!

Při nákupu vstupenek v klubu SaSaZu řekněte heslo „Give-Me-Back-200“ („Vraťte-mi-200“) a získáte vstupenky za 790,- KČ místo běžných 990,- KČ.

Získat můžete maximálně čtyři vstupenky na osobu.

VSTUPENKY MUSÍ BÝT ZAKOUPENY OSOBNĚ PŘÍMO V KLUBU SASAZU DO ČTVRTKA 3. ZÁŘÍ 2009.

Uvádí SaSaZu ve spolupráci s Pink Dot.

 
Groove Armada s novým albem v Praze Groove Armada 3. září v SaSaZu!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Vyjádření pořadatelů ke koncertu Groove Armady Report z koncertu Groove Armady od Myclicka
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016