PARTYINFO

 

SOUNDCREAM

Datum konání:
18.09.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Katcha & Mc Jacob & Hiffi M, Macio, Texx
2nd stage - Face, George L
Popis:
start 22:00, vstup holky zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Páteční SoundCream v klubu Mecca - Katcha feat. Mc Jacob v houseovém setu
Velmi speciální SoundCream se chystá tento pátek do Meccy. Hlavním hostem bude česká královna zlámaných beatů Djka Katcha v exkluzivním housevém setu s MC Jacobem a Hiffim_M ze Skyline. Doplní ji rezidenti Macio a Texx. Na druhé techno.cz stagei bude opět excelovat Myclick aka.Dj Face spolu s Geogem L. Klikněte pro biografii hlavního pátečního hosta.
 
DJka Katcha, jedna z předních osobností českého drum´n´bassu, své mixážní umění piluje už více než devět let. Pravidelně hraje na prestižních klubových parties, stejně tak jako obřích tanečních festivalech.

Dlouhý je i seznam zahraničních drum´n´bassových djs, po jejichž boku Katcha také vystupovala. Namátkou: Grooverider, Roni Size, Dillinja, Lemon D, Ed Rush, Andy C, High Contrast, J.Majik, Simon Bassline Smith, Jumping Jack Frost, Shy FX, Aquasky,  London Electricity, Teebee, Bad Company a další.



Oceněním pro Katchu je I to, že je od roku 2001 sponzorována firmou CARHARTT.

V současnosti se Katcha také věnuje studiové tvorbě, první skladby by ráda vydala do konce roku 2006.V roce 2004 se zúčastnila prestižního, mezinárodního workshopu Red Bull Music Academy.

V roce 2006 absolvovala jedenáctidenní djský workshop v čínském Pekingu. Hrala na Slovensku, Polsku, Německu, Holandsku, Švýcarsku, Francii, Izraeli, Itálii a v Číně.
 
George L dalším hostem páteční párty SoundCream Na SoundCream dorazí Katcha s Mc Jacobem a Hiffi_M v exkluzivním houseovém setu!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016