PARTYINFO

 

SOUNDCREAM

Datum konání:
18.09.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Katcha & Mc Jacob & Hiffi M, Macio, Texx
2nd stage - Face, George L
Popis:
start 22:00, vstup holky zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Páteční SoundCream v klubu Mecca - Katcha feat. Mc Jacob v houseovém setu George L dalším hostem páteční párty SoundCream
Na SoundCream dorazí Katcha s Mc Jacobem a Hiffi_M v exkluzivním houseovém setu!
Páteční SoundCream poctí svou návštěvou drum’n’basová královna Djka Katcha - poprvé v exkluzivním houseovém setu. Doplní jí Mc Jacob a Hiffi_M ze Skyline. Hosty doplní tradičně Texx a chybět nebude ani rezident Macio. Na druhé techno.cz stagei vás opět bude čekat Myclick aka DJ Face spolu s hostem, kterého vybírá na základě setů, které mu posíláte a tím tentokrát bude George L. Pro ty co nechtějí válet těsto v aréně je SoundCream jednoznačnou alternativou.
 
Vzácným hostem pátečního SoundCreamu bude přední osobnost českého drum’n’baseu, s více jak desetiletou historií za gramofony – Djka KATCHA, tentokrát však a pouze na SoundCreamu v exkluzivním houseovém setu! Katcha se pravidelně objevuje na prestižních klubových parties, stejně tak jako na obřích halovkách a festivalech. Věnuje se také studiové tvorbě a je jednou z mála českých českých djs a producentů, kteří měli tu možnost zúčastnit se prestižní Red Bull Music Academy. Díky svým schopnostem si zahrála už i v Číně, Holandsku, Francii, Izraeli, Itálii, Německu, Polsku nebo Slovensku a měla možnost se na jedné stagei potkat s těmi nejlepšími ve svém oboru, namátkou třeba: High Contrast, Grooverider, Ed Rush, Roni Size a spoustou dalších. Katchu doprovodí člen populární skupiny SKYLINE a jeden z nejtalentovanějších MCs u nás – MC JACOB.

Toho jste mohli vidět s mikrofonem snad na všech českých festivalech, ale třeba i na těch na Slovensku nebo v Holandsku. MC JACOB je rozhodně zárukou skvělé atmosféry a spojení jeho hlasu a exkluzivního houseového setu djky Katchy bude minimálně nevšedním zážitkem. To však stále není všechno, vedle Katchy se ještě postaví další člen skupiny Skyline, ten, co má v kapele na starosti všechna ta míchátka a elektronické mašinky, pro tento večer však z něj však bude houseový DJ HIFFI_M. Samozřejmě nebude chybět rezident a zakladatel SoundCreamu - DJ MACIO a ze stáje techno.cz DJ TEXX se svým typickým hands up soundem. Pokud vám to stále ještě nestačí, tak seběhněte pár schodů a na techno.cz stage si vychutnejte hudbu té jemnější konzistence. Mixér tu pravidelně obsluhuje MYCLICK aka. DJ FACE spolu se svým hostem, kterým tentokrát bude DJ GEORGE L. Příště tím hostem však můžete být právě vy! Nevěříte? Smícháte už bez problému dvě skladby? Baví vás taneční hudba? Je pro vás Mecca tou důležitou metou? A máte už set, za který se nestydíte a baví i vaše okolí? Pošlete jeho link na mail face@techno.cz a očekávejte odpověď – my nové talenty prostě chceme podporovat! Těsto někde v aréně už jste rozváleli tolikrát, tak si teď dejte třeba těstoviny a pak doražte za náma na pořádnej mejdan do Meccy!

SoundCream vás nabije energií, SoundCream vás nenechá v klidu!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016