PARTYINFO

 

TOXIQUE

Datum konání:
29.10.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Brno - Fléda
Live:
Toxique
Popis:
start 20:00
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Československý podzim v brněnské Flédě
Konec léta většinou nebývá vítán s otevřenou náručí. Proč taky, končí prázdniny i většina dovolených a každý se začíná aklimatizovat na pracovní a školní podmínky a v neposlední řadě i na chladnější počasí. Nicméně není to tak špatné, jak se může na první pohled zdát. Podzim má mnoho co nabídnout, procházky listím zasněženými parky, drakiády, ale hlavně je to období, kdy se klubový život po letním spánku probouzí zpět k životu. To samozřejmě platí i pro Flédu, která bude letošní podzim zpříjemňovat mj. také silným CZ/SK programem, který si teď představíme.
 


První podzimní vlaštovkou bude kapela OTK (CZ), která si zahraje 23. září po boku britských Jonquil. Pokud vaše srdce prahne po punku, neměli byste si nechat ujít koncert Davové psychózy (SK), Zeměžluče (CZ), Innoxia Corpora (CZ) a Vandali (SK), jenž se uskuteční 27. září. Naopak, pokud vaše herzna bije v rytmu ska, nesmíte minout vystoupení plzeňského ska orchestru Tleskač (CZ) ve středu 7. října. Goth-metalový příznivci by si naopak měli krví zvýraznit den 17. října, kdy svoji záhrobní symfonii předvedou Interitus (CZ) ještě společně s německou kapelou Crematory. Pak následuje velmi milá návštěva z Ústí nad Labem, talent na české pop-rockové půdě, kapela UDG (21. 10.). Jen o jediný den později (tj. 22. 10.) se můžete těšit na folkové mistry Traband (CZ) společně s francouzskými Rageous Gratoons. Ale podzim nebude jen o kytarách, také fanoušci elektronické taneční hudby se přijdou na své – svůj vypilovaný repertoár inteligentního popu představí pražští Toxique (CZ) ve čtvrtek 29. října. Měsíc říjen zakončí oblíbení Skyline (30. 10.), jedna z nejenergetičtějších kapel na českých podiích vůbec. Příchod listopadu (4. 11.) s sebou přinese skupinu Polemic (SK), což opět potěší především ty, kterým není cizí rytmus ska a reggae. Dvanáctého listopade nastane den uvolněné hudební extravagance, neboť přijíždí Jiří Macháček se svojí kapelou Mig 21 (CZ). Třešničkou na závěr podzimní sezóny bude pak křest druhého alba kapely Midi Lidi (CZ), který proběhne ve čtvrtek 26. listopadu.

To bylo stručně vše z podzimního „česko-slovenského“ programu, můžeme snad jen ještě prozradit, že v prosinci se na Flédě otočí ještě dva zástupci těžké váhy na tuzemském hudebním poli, a to Support Lesbiens (2. 12.) a Monkey Business (16. 12.)!
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016