PARTYINFO

 

IAMX

Datum konání:
10.10.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - SaSaZu
Live:
IAMX
Popis:
vstup 450/600 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Sobotní koncert IAMX se s The Fakes převalí do mejdanu do posledního dechu
Vstupenky na říjnový koncert v SaSaZu jsou již v prodeji
V dnešní době se už tak často nestává, že by se hudební skupina stala součástí vašeho života a vy byste každou minutu žili její hudbou a vaše srdce tepalo v jejím rytmu. Ovšem berlínský projekt IAMX pro své příznivce znamená právě takovou modlu, jejíž každý pohyb se sleduje se zatajeným dechem. A jakou lepší novinku bychom i pro české fanoušky IAMX mohli mít než vydání nového materiálu a návrat na tuzemská koncertní pódia? Jak už jsme oznámili dříve, Chris Corner se svým projektem IAMX vystoupí v pražském klubu SaSaZu 10.10.2009 a nyní můžeme oznámit, že vstupenky na tento koncert jsou již v prodeji a to vč. V.I.P. vstupenek!
 
Třetí deska IAMX, která vyšla v polovině tohoto roku, se jmenuje Kingdom of Welcome Addiction a opět nabízí zcela nový pohled na vůdčí osobnost Chrise Cornera. “Vždy jsem IAMX měl za projekt bez jakýchkoliv hranic,” říká Chris. “Nestydím se experimentovat v jakémkoliv ohledu – pohrávám si s humorem, upřímností, sexem, vztekem, křehkostí. Chráním si sice své soukromí, ale cítím, že čím víc do hudby vložím přímo ze sebe, tím spíš budu schopný pohlížet na věc z nového úhlu.

Na své třetí dlouhohrající desce nám Chris Corner ukazuje svou citlivější, osobnější stránku. To může být velkým překvapením pro ty, kteří zatím poznali IAMX jen jako elektronický taneční projekt atakující klubové publikum drsným elektropopem. Nové album je plné obnažených emocí, což nejlépe dokazuje éterická balada “I Am Terrified” naplněná city, vášní a utrpením. Chris dále posouvá hranice své dosavadní tvorby i v tracku “My Secret Friend,” v němž se spojil s projektem Imogen Heap. Jde o vůbec první duet za celou hudební dráhu Chrise Cornera. “Nikdy bych dřív nechtěl kohokoliv dalšího vystavovat výlevům své duše, ale tentokrát přišel čas vyjít s kůží na trh.

Život je prostý. Každý je zranitelný a teď už jsem s tím smířený,” říká Chris a dodává, že umělec musí přijmou určitou dávku rizika, pokud nechce zpívat jen banality. Chris má za sebou zkušenost z povrchního světa hudebního businessu z doby, kdy vedl kapelu Sneaker Pimps. Od té doby se však mnohé změnilo a nyní si buduje svou vlastní hudební říši, jejíž budoucnost plánuje jen on sám.

Výsledkem Chrisovy práce je nadčasová temná hudba na pomezí rocku a taneční hudby, kterou si vychutnáte jak doma, tak v přítmí klubu. A pokaždé si ji užijete jinak. Proto až si naposloucháte nový Chrisův materiál doma na svých sluchátkách, jistě uznáte, že 10. října pro vás neexistuje lepší program, než vyrazit na živé vystoupení IAMX do pražského klubu SaSaZu.

Vstupenky na koncert IAMX v SaSaZu je možné zakoupit v síti Ticketpro za 500,- Kč na místě pak za 600,- Kč.  V.I.P. vstupenky se prodávají za 830,- Kč, také v sítí Ticketpro.
 
Cris Corner nám se svými IAMX konečně přiveze živě představit své aktuální album

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016