PARTYINFO

 

IAMX

Datum konání:
10.10.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - SaSaZu
Live:
IAMX
Popis:
vstup 450/600 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Sobotní koncert IAMX se s The Fakes převalí do mejdanu do posledního dechu
V pražském klubu SaSaZu, který se nachází v areálu holešovické tržnice, v sobotu propukne prvotřídní mejdan.  Do Prahy přijíždí Chris Corner se svým projektem IAMX, aby nám předvedl svoji další show a seznámil nás se svou letošní novinkou Kingdom of Welcome Addiction. Na této desce se Chris Corner představil v citlivější podobě než na svých předchozích elektropopových albech, poprvé se také pustil do duetu a to rovnou s věhlasnou Imogen Heap.
 
Skvělou zprávou je ale také to, že koncertem IAMX sobotní program nekončí. Jako host vystoupí populární The Fakes DJs, se kterými bude možno se protančit do nedělních ranních hodin. A vzhledem k tomu, že SaSaZu po zkušebním provozu oznámili zlevnění drinků na barech až o 25% a jejich prvotřídní kuchyně je otevřena do 3:00, můžete v SaSaZu strávit nezapomenutelný večer plný hudební a chuťové rozkoše.

Klub se otevírá ve 21:00. Vstupenky na koncert IAMX v SaSaZu je možné zakoupit v síti Ticketpro za 500,- Kč na místě pak za 600,- Kč.  V.I.P. vstupenky se prodávají za 830,- Kč, také v sítí Ticketpro.
 
Vstupenky na říjnový koncert v SaSaZu jsou již v prodeji Cris Corner nám se svými IAMX konečně přiveze živě představit své aktuální album

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016