PARTYINFO

 

DANCE CELEBRATION

Datum konání:
12.09.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Arkády Pankrác - obchodní centrum
DJs:
Laurent Wolf (fr)
, Alex Gaudino (it), Olav Basoski (nl)
Info:
http://www.dance-celebration.com
Popis:
start 22:00, vstup 595 czk, vip 1888 czk
 
4 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Laurent Wolf: "Hudba je nejen mou prací, ale především vášní" Alex Gaudino: "Skvělý klub a hezké holky"
Dance Celebration: OC Arkády Pankrác se v září promění v obří taneční party!
Laurent Wolf (Francie), Alex Gaudino (Italy) a Olav Basoski (Netherlands)! Všechny tyto dýdžeje, jejichž hity otřásájí celosvětovým rozhlasovým éterem (Čechy nevyjímaje), bude 12.září hostit Dance Celebration - unikátní taneční party, která se odehraje v prostorech zbrusu nového obchodního centra Arkády Pankrác!
 


Dance Exxtravaganza Live



Na pouhou jednu noc se obchodní centrum Arkády Pankrác promění v obří taneční prostor a party chrám se sedmi tanečními podlažími. 

 Účinkovat bude více než osmnáct DJs pražských nejlepších klubů Mecca, Misch Masch a Duplex plus tři mezinárodní top DJs:


Laurent Wolf (Francie)

Alex Gaudino (Itálie)

Olav Basoski (Nizozemí)

Až na 12 000 návštěvníků zde bude moci zažít jedinečný večer za rytmů klubové house music, classic pop-rocku či osvědčených hitů z hitparád. Party začne ve 22:00 a za posledními tanečníky se dveře zavřou v neděli v 5 hodin ráno. Vstupenky jsou k dostání v informačním centru v OC Arkády Pankrác a v distribuční síti Ticketpro ve dvou kategoriích. Standardní zakoupíte již za 595,- Kč, tzv. Golden VIP, která vás opravňuje ke vstupu na speciální dance stage a v jejíž ceně jsou zahrnuty i nápoje (pouze pro osoby starší 18 let), získáte za 1.888,- Kč. Pozor – vstupenek Golden VIP je k dispozici pouhých 1 000 kusů.



Pro studenty (s platným studentským průkazem) je připravena sleva 50,- Kč a množstevní sleva 10% pro všechny, kteří si v Ticketpru zakoupí více než 10 vstupenek. Informační centrum OC Arkády Pankrác pak nabízí slevu 75,- Kč na každou zakoupenou vstupenku.

DANCE CELEBRATION – PARTY PRO KAŽDÉHO, KDO CHCE ZAŽÍT NĚCO NOVÉHO!

Více na: www.dance-celebration.com



Pořadatel si vyhrazuje právo, kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady.
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Dance Celebration v Arkádách od Čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016