PARTYINFO

 

DANCE CELEBRATION

Datum konání:
12.09.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Arkády Pankrác - obchodní centrum
DJs:
Laurent Wolf (fr)
, Alex Gaudino (it), Olav Basoski (nl)
Info:
http://www.dance-celebration.com
Popis:
start 22:00, vstup 595 czk, vip 1888 czk
 
4 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Laurent Wolf: "Hudba je nejen mou prací, ale především vášní"
Alex Gaudino: "Skvělý klub a hezké holky"
Tak si představuje ideální party Alex Gaudino, jeden z nejvyhlášenějších italských DJs současnosti, který vystoupí 12. září na unikátní taneční akci Dance Celebration v obchodním centru Arkády Pankrác! Dvanáctého září čeká Prahu opravdu ojedinělá událost! Nové obchodní centrum Arkády Pankrác se na jednu noc promění v obří taneční chrám, který pojme až 12 000 návštěvníků!
 
Na sedmi parketech se od sobotního večera do nedělního rána vystřídá na 18 DJů z nejpopulárnějších pražských klubu Mecca, Misch Masch a Duplex, kterým na pódiu Dance Exxtravaganza Live Evropy 2 bude vévodit hvězdná zahraniční trojice LAURENT WOLF z Francie, který je tuzemskému publiku dobře znám díky hitu No Stress, OLAV BASOSKI (Nizozemí), který proslul mj. i remixy Mobyho, Phats & Small nebo Jamese Browna a ALEX GAUDINO (Itálie), který se do celosvětového povědomí zapsal megahitem Destination Calabria. Posledně jmenovaný nám při této příležitosti poskytl následující rozhovor.



Alex Gaudino - rozhovor

Už jste někdy vystupoval na obdobně netradičním místě jako je nákupní centrum?

Ne a musím říct, že se na to moc těším.

Jak si vy osobně představujete perfektní party?

Skvělý klub, výborná aparatura a hezké holky... :-)

Jste podepsán pod řadou remixů, jak takový remix vzniká? Nechá vás daný umělec o samotě s “jeho” skladbou naložit výhradně dle vašich představ nebo se vám stalo, že na vznik remixu osobně dohlížel ve studiu?

S tím jsem se zatím nesetkal. Remix nahraju sám a pak ho danému umělci pošlu ke schválení. Pokud chce nějaké změny, rád na nich zapracuji. Ale většinou jsou spokojení a žádné úpravy nežádají :-).

A od koho se vám dostalo nejlepší reakce na váš remix?

Od Armina Van Buurena a Boba Sinclara. A moc si toho vážím.

Navštěvujete někdy taneční party ve svém volném čase? Sledujete “práci” jiných DJs?

Dříve jsem na ně chodil. Myslím, že je důležité, vidět práci jiných DJs. Ale poslední dobou, už bohužel nemám moc času... Snad mi to vyjde na příštím festivalu. Měl jsem to v plánu i v Praze, ale nakonec to opět bohužel nestihnu. A v případě tohoto města mě to obzvlášt mrzí, Praha je nádherná.
 
Na co se může české publikum těšit?

Na hodně zábavy, spoustu muziky a nejedno překvapení! Bude to velká a dlouhá party, určitě doražte :-)!



Vstupenky na DANCE CELEBRATION jsou k dostání v informačním centru v OC Arkády Pankrác a v distribuční síti Ticketpro ve dvou kategoriích. Standardní zakoupíte již za 595,- Kč, tzv. Golden VIP, která vás opravňuje ke vstupu na speciální dance stage a v jejíž ceně jsou zahrnuty i nápoje (pouze pro osoby starší 18 let), získáte za 1.888,- Kč. Pozor – vstupenek Golden VIP je k dispozici pouhých 1 000 kusů. Pro studenty (s platným studentským průkazem) je připravena sleva 50,- Kč a množstevní sleva 10% pro všechny, kteří si v Ticketpro zakoupí více než 10 vstupenek. Informační centrum OC Arkády Pankrác pak nabízí slevu 75,- Kč na každou zakoupenou vstupenku.



DANCE CELEBRATION – PARTY PRO KAŽDÉHO, KDO CHCE ZAŽÍT NĚCO NOVÉHO!

Více na: www.dance-celebration.com

Pořadatel si vyhrazuje právo, kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady.
 
Dance Celebration: OC Arkády Pankrác se v září promění v obří taneční party!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Dance Celebration v Arkádách od Čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016