PARTYINFO

 

THE PRODIGY

Datum konání:
27.11.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Tesla Arena
Live:
The Prodigy
Popis:
start 20:00, vstup od 890 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
The Prodigy se blíží do Prahy!
Legendární The Prodigy se vrací do Prahy!
The Prodigy, megaúspěšná anglická elektronická kapela založená v roce 1990 Limem Howletem vydává po 5ti letech nové album, které představí 27. listopadu v pražské Tesla Areně!
 
The Prodigy, společně s Fatboy Slimem, The Chemical Brothers a The Crystal Method, jsou průkopníky žánru elektronické taneční hudby, která získala největší popularitu v letech 1990 až 2000 a která je proslulá hlavně vysokou kvalitou živých vystoupení. The Prodigy prodali na celém světě přes 17 milionů desek, což se nikomu jinému v historii taneční hudby nepodařilo.



Hudba The Prodigy se skládá z mnoha různých stylů, ať už se jedná o rave, hardcore nebo breakbeat s punk rockovými prvky. V současné době se kapela skládá z klávesáka Liama Howletta, zpěváka Keitha Flinta a MC a zpěváka Maxima Reality. Prodigy se objevili jako první na undergoundové rave scéně v počátcích 90tých let a od té doby dokázali dosáhnout nesmírné popularity a věhlasu po celém světě. Není asi nikdo, kdo by neznal jejich nejznámější hity jako jsou např. „Out Of Space“, „No Good“, „Firestarter“, „Breathe“ nebo „Smack My Bitch Up“.



The Prodigy vyjíždějí na turné představit své páté studiové album „Invaders Must Die“, které vyšlo v březnu letošního roku. Je to první studiové album vydané od roku 2004, kdy vyšla deska „Always Outnumbered, Never Outgunned a zároveň první deska od roku 1997, na které se podílejí všichni 3 členové.

Předskakovat The Prodigy bude kapela Enter Shikari, která je v rodné Británii dobře známá pro své spojení žánrů post-hardcoru a trancu. Tato jejich unikátní tvorba je jeden z důvodů, proč kapela získala svou popularitu neuvěřitelně rychle. Kapela se během své kariéry zúčastnila již stovek různých koncertních show, kde sklidila nemalý úspěch. Kapela má na kontě 2 sólová alba, z čehož to debutové „Take To The Skies“ dosáhlo až na 4. místo v oficiální UK Album Charts. Druhé album „Common Dreads“ vyšlo v červnu letošního roku a aktuálně začíná na 16. místě.

Předprodej: www.ticketportal.cz, www.sazkaticket.cz od 890,-

Koncert pořádá WTF Entertainment.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016