PARTYINFO

 

TOUCH THE JUNGLE OPEN AIR 2009

Datum konání:
29.08.2009 - sobota
Místo konání:
Slaný - open air
DJs:
Nitrous, Bifidus Aktif, 2K, Rudeboy, M4Y4, Thiew, Jim Barris, Yendys, Bios, Bobesh, Mushroom, Ya Neck, Keebl
Info:
http://www.touchthejungle.net
Popis:
U obce Hvězda, start 18:00, vstup zdarma
Line-up:
18:00 – 19:00 Keebl
19:00 – 20:00 Bobesh
20:00 – 21:00 Yendys
21:00 – 22:00 2K
22:00 – 23:00 Nitrous
23:00 – 01:00 Bifidus Aktif b2b Thiew
01:00 – 03:00 Rudeboy b2b M4Y4
03:00 – 05:00 Jim Barris b2b Bios
05:00 – ??:00 All djs b2b
 
 
Touch the Jungle Open Air již tuto sobotu
Tak se nám milánkové opět dramaticky přiblížil konec letních prázdnin. Zbývá posledních pár dní vegetu u vody a bujarého nočního popíjení pod hvězdnou oblohou. A nebo ještě lépe, na Hvězdě pod hvězdnou oblohou. Poslední srpnovou sobotu se totiž opět sejdeme v bývalém vojenském prostoru na Hvězdě při druhém ročníku Touch the Jungle Open Airu. 
 
Toliko úvodem a teď už si pojďme přiblížit další informace. První desky i první pivka se roztočí v 18 hodin, konec je plánovaný na šestou (osmou) hodinu ranní. Občerstvit se můžete jednak na pivním baru (pivo Černá hora 10° a 12° a borůvková 11°) a také u baru s alkem i nealkem. K dispozici bude také bar s pochutinami (klobásky, vege bagety a další). Na barech si můžete mimo konzumovatelných potravin zakoupit také lístek na zářijový Touch the Jungle se švýcarským Axiomem za předprodejní cenu 100,- Kč. Parkování bude upřesněno ve středu na stránkách www.touchthejungle.net



Stage bude oplocená, stejně jako některé části areálu a tudíž opět prosíme, aby jste respektovali tyto vyhrazené prostory a nevstupovali do nich. Týká se to především pískovcových skal nad areálem (skály se drolí a hrozí tak možnost pádu) a ruiny starého domu v areálu. Stejně tak pevně věříme, že se umíte chovat v přírodě a k přírodě. V areálu bude jeden oheň, takže žádné další rozdělávání ohňů nebude nutné. Vstup na open air je samozřejmě opět zdarma. Povinné informace máme za sebou a tak nám nezbývá, než se podívat na zoubek těm, kteří vás budou celou noc bavit.

K tanci a poslechu zahraje mnohohlavá, věrnějším posluchačům již téměř notoricky známá nezbedná čeládka. Posviťme si na ní. Již z protekčních důvodů nemůžeme jinak než začít vyslanci ne-tak-docela pražského Shadowboxu. Kromobyčejně první místo na plakátě náleží našemu donedávnému sousedovi Nitrousovi, který je kromě působení po slánských, pražských a bratislavských krčmách mezi zasvěcenými znám také jako pravděpodobně nejcitlivější d´n´b selektor České kotliny, technický virtuos, zastupitel Sboxu na Radiu 1, ale i nemilosrdný (sebe)kritik, který na prvoplánovité hudbě všeho druhu nenechá nit suchou – tzv. hospodský jungle nevyjímaje. Jistým protipólem mu budiž karlovarský kolega Bifidus Aktif. Sluje zejména svou odvahou vrhnouti se do neprostupného a často nepřehledného pralesního houští a dychtivostí vynésti z něj na světlo bóží ty nejšťavnatější plody tropického ovoce, které v nás po požití vyvolá pestré a proměnlivé muzikální slasti bez hranic a druhových omezení. Hvězdný triptych uzavírá druhý rádiový zastupitel Sboxu – nezbedný entertainer 2K. O jeho nezkrotnosti a neovladatelnosti na straně jedné, ale i představivosti a kreativní nepředvídatelnosti (srov. např. s tzv. chaotickými atraktory) na straně druhé by se mohly psát romány za hranicemi magického realismu, neboť není tajemstvím, že nás tento shock-in-persona vždy rád a s úsměvem positivně překvapí originálními a netušenými kousky i dovednostmi.

Služebně  mladší shadowboxí hosté a vyslanci Conspiracy DJs, potažmo stále jasněji zářícího Drumixu (placená reklama) Rudeboy a M4Y4 nejsou našincům jistě neznámí. Ruda se své první slánské odměny dočkal již coby předskokan žabožrouta Redeyese a nyní se ve společnosti kolegů ze slánského rybníka objevuje čím dál častěji; to můžeme říci i o jeho pravé ruce Emštyrkovi-Ypsilonštyrkovi (sériové číslo), který dvojici rozšiřuje o nový rozměr. Očekávejme od nich nadšený výlov podivných a zadumaných živočichů z hlubin vod temných, ale na hladině nezřídka sluncem prozářených. Téměř zahraničním hostem nám bude severomoravský umělec Thiew, reprezentant stájí Breakart a Ky Byznys??? Ogar se k nám chystá již napodruhé a autor článku musí říci, že jeho vystoupení je ze všech zúčastněných pro něj nejvíce obestřeno rouškou tajemství. Nicméně očekáváme něco jako názvy našich dvou polozapomenutých virtuálních labelů: Cvrkot / Mazec!

Stávající  náčelník naší slánské tlupy Jim Barris, jenž je již nyní mnohými místními i přespolními uctíván coby nové božstvo nehynoucího fenoménu Touch the Jungle, by si zasluhoval samostatné dlouhé pojednání, ne-li rovnou mýtus. Neználkům připomínáme jeho již několikaleté režírování TTJ mejdanů (pozor: mejdan je spisovně!) a stále častější účinkování na českých d´n´b dýcháncích i sympoziích. Mladou krev a budoucí naděje TTJ Yendyse a Biose možná někteří uvidí poprvé, jiní je již znají z dovádění v pražských norách a doupatech. Konečně jisté konstanty z domácího prostředí, Bobeshe a Keebla vídáme často na domácích mejdanech, Boba znáte jistě i z pražského působení a Kbla prostřednictvím nyní poněkud dřímající nadžánrové produkce.

Jak vidíte, ke konci nám už začala docházet slova, nicméně my všem zúčastněným DJs přejeme, aby jim uprostřed setů nedošly desky a Vám, návštěvníkům, entuziasmus!
 
Takže na viděnou v sobotu 29. srpna na Touch the Jungle Open Airu!

Text: huk & kbl
 
Touch the Jungle Open air Hvězda: Fresh Air Edition

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016