PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
27.08.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Lillou (roxy), Sonja (clubzone.cz)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Unplugged @ House boat U Bukanýra
Tak jak? Uteklo to jako voda, viďte? Jako ta voda z Vltavy, která celé dva prázdninové měsíce omývala pravobok, levobok, příď i záď House boatu U Bukanýra. Ano, už jen jeden volný víkend před námi, mnohým z nás začnou opět povinnosti a Praha bude zase praskat ve švech. Můžete si ho však jen tak mýrnyx týrnyx prodloužit a za kulturou, tancem, dobrým jídlem i lahodnými drinky vyrazit už ve čtvrtek, co vy na to? A kdopak, že vám na noci Unplugged pod hlavičkou serveru Techno.cz bude vyhrávat tentokrát? Rezident Face si k pravačce a k levačce pozval dvě velmi šikovné dámy – Lillou a Sonju a navíc zde zahraje i kapela Photolab!
 


Noc Unplugged, na níž si každý z hráčů dodá kuráž a zahraje úplně jinak, než jak ho můžete slýchat v průběhu roku, právě vstupuje do třetího roku svého fungování! Ty bílé dveře dokořán najdete na vyhlášené bárce už v osm večer a na gramofonech bude těmi černými koly, co průměr dvanáct palců mají, otáčet DJ Face. Ten na svou oblíbenou škatulku nu disco málem zapomněl a kdy jindy se za diskoškami s inspirací v sedmdesátkách a osmdesátkách ohlédnout, než právě v létě? Jen pozor na mořskou nemoc, jsou až nebezpečně hou-pa-vé! A dál? Obě roztáčí, protáčí i vytáčí minimal a obě ho tentokrát dobrovolně odloží. Sonja krátce po desáté dokáže, že i deep house zahrát dokáže, Lillou půjde ve své čtvrteční proměně ještě dál a její půlnoční breakbeat by neměl nechat ani jednu nohu ztuhlou. A barové židle se prosím pěkně nepočítají! Pořád je vám to málo? Tak hybaj o patro výše - právě tam vám představí svou příjemnou muziku kapela Photolab! I v tomto případě platí - pro léto jako stvořené...

I tentokrát na dřevěnou palubu, na níž se tedy dějí věci, zavítají pisálci a foťáci populárního webu o elektronické muzice - Techno.cz. Zhodnoťte s nimi to právě uplynulé festivalové léto, dejte jim tip na to, jak udělat tento web ještě lepším. Co přesně postrádáte? Co vám vadí? Máte tip na zajímavou akci v dohledné době? Nenechávejte si to pro sebe, podělte se o názory, budeme jedno velké ucho!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 24. září 2009 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Macio (Mecca) a The Voracious.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016