PARTYINFO

 

SEXY BEATS

Datum konání:
08.08.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Fatty M. (nightphunk), Clubvibe (roxy), Drahota
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Sexy Beat v sobotu 8. srpna opět na Bukanýru!
Po krátké přestávce si v sobotu 8.8.2009 opět můžete zakroutit boky na Bukanýru s residenty akce Fattym a Clubvibem. Jako host vystoupí po roční pauze DJ Drahota.
 
Honza Drahota hraje taneční muziku už úctyhodných 10 let, spoluzakládal taneční server „tech-house.cz”, který se jako první v ČR rozhodl propagovat taneční styl stejného jména. Kromě Česka, kde hrál snad ve všech známých klubech od Karlových Varů, přes Prahu a Brno až po Ostravu, hrál také na Slovensku a např. také v Kanadě (Volume Lounge, Toronto). Vystoupil na vyhlášených festivalech Open Air Field, Kopr nebo Czechtech, představil se po boku DJs, jako např. Asad Rizvi, Harold Heath, Colind Dale nebo v ČR superpopulární Bushwacka!. V současné době se Honza soustředí na deep house, minimal a acid, což potvrzuje i fakt, že jeho současně nejoblíbenějším labelem je Minus Recordings.

Honza si kromě Bukanýru můžete pravidelně vychutnat na jeho rezidentní noci Grande Noche v pražském Chapeau Rouge nebo na pravidelné radio show Acidelika, kterou každé úterý od půlnoci do jedné uslyšíte na Radiu 1 a kterou připravuje společně se Spiritual Sound System.

A co residenti? DJ Fatty M na chvíli odloží své rodičovské povinnosti, DJ Clubvibe své studijní povinnosti a jako obvykle vám předvedou své podání letních sexy beatů, takže se máte na co těšit.

Začátek jako obvykle ve 22.00 a vstupné zdarma!

Těšíme se na Vás,

Sexy Beats Team

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016