PARTYINFO

 

LA PASCOS DREAM

Datum konání:
01.08.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Deepchild (get physical, de), Weki (bukanyr.cz/beef rec.), Kamcza, Giggles
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Deepchild hostem electro večíreku La Pascos Dream
Nezapomenutelný electro večírek La Pascos Dream slaví 4 roky od jeho vzniku! V sobotu 01. 08. 2009 vás na houseboatu U Bukanýra čeká pořádná várka WeKi soundu. Rezidentní Dark Lords, elektromágové české taneční scény - WeKi Djs si pro vás připravili pořádnou electro - techno masáž, kterou jste rozhodně ještě nikde neslyšeli, doplněnou jejich vlastní tvorbou a zajímavého hosta.
 
Tím hostem bude australsko-německá producentská a djská hvězda Deepchild. Po třech letech se vrací zpět, aby znovu okouzlil české publikum. Za poslední dobu se může chlubit svou světovou tour, na které se podílel s djs jako Richie Hawtin, Jeff Mills, Green Velvet, M.A.N.D.Y a spoustou dalších. Speciálně se proslavil remixem hitu In the White Rooms od Booka Shade. Zahrál si v klubech po celém světě a teď ho přivítají WeKi kluci, kteří měli tu čest udělat pro něho dva remixy. Co více dodat, než abyste si tohoto speciálního hosta nenechali ujít.

O začátek se postarají support rezidentní djs Kamcza a Giggles, kteří vám rozhýbou nožičky pěkně hned od začátku. Tito dva pánové vědí, jak na to, takže pozor na jejich house, electro house a spoustu dalších příjemně sladěných stylů.

Hrát se bude především nadupaný electro house, minimal a techno. Rozhodně si nenechejte tento rozjetý mejdan ujít. Správnou funkčnost djů lze ověřit: Roštěnkama s roštěnkama bez přídavných frajerů. Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde.

Heslo zní: One Family at the Club, vstup je zdarma!


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016