PARTYINFO

 

STEAM 7. NAROZENINY - WARM UP

Datum konání:
17.07.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Hozzy (www.myspace.com/djhozzy), Pete Walk (www.petewalk.com), Fcuk, Marty Fish (www.martyfish.cz), Snoofy
Info:
http://www.steamparty.cz
info@steamparty.cz
Popis:
start 22:00, All djs in Special Hit & House & Energy Show
Line-up:
22:00 – 00:00 Marty Fish Vs. Snoofy
00:00 – 01:00 Hozzy
01:00 – 03:00 Pete Walk
03:00 – 04:00 Hozzy
04:00 – 06:00 Fcuk
 
 
Warm up k 7. narozeninám party Steam proběhne tento pátek v Prdeli
Steam, jedna z nejdéle fungujících českých parties, oslaví v těchto dnech již neuvěřitelné 7. narozeniny. Vše odstartuje tento pátek Warm Up akcí v klubu Prdel. Zahrají djs Hozzy, Fcuk, Marty Fish, Snoofy a samozřejmě rezident Pete Walk. Vstup je tradičně zcela zdarma. Výzva tedy opět zní, tento pátek běžte všichni do Prdele na Steam! Mimo toho vás rovnou zveme i na hlavní velkolepou narozeninovou party, která se uskuteční příští sobotu 25. 7. v klubech Bílý Kámen a Blue Bar na Mácháči.
 
Akce Steam 7. Narozeniny - Warm Up v Prdeli, se ponese v podobném duchu jako všechny úspěšné Steamy poslední půl rok, které v tomto klubu proběhly. Opět vstup zdarma, Vip zóna, Hit & House & Energy music, výborná rozjetá atmosféra, prostě Steam, tak jak ho znáte..



Hlavní velkolepá oslava se uskuteční příští sobotu a již nyní máme pro vás první informace zde:

STEAM 7. NAROZENINY

SOBOTA 25. 7. 2009, BÍLÝ KÁMEN & BLUE BAR, areál Bílý Kámen, Doksy
DJS: Bílý Kámen: Steam Main Energy House Stage: Hozzy, Richie, Pete Walk, Marty Fish.
Blue Bar: Proud M 2nd Stage: Proud M (Pete Walk, Marshall, Adam Cloud, Revis)
Vydejte se nejen na mejdan Steam ale i na několikadenní dovolenou! Areál Bílý Kámen = hudební kluby Bílý Kámen a Blue Bar, několik dalších barů a restaurací, gril, kemp a hlavně Máchovo Jezero a koupání, plavby parníkem, půjčovna lodí a šlapadel, plážový volejbal, jungle creek, windsurfing, minigolf, tobogán, příroda, lesy, houby a spousta další zábavy..

Vstup: Bílý Kámen 50 kč. Blue Bar Zdarma.
Info: www.steamparty.cz, www.bilykamen.net
Adresa: Osada Bílý Kámen, Doksy.
Ubytování tel: 487 012 003.

Představení konceptu parties Steam

Steam to je nejrozjetější český mejdan se strhující atmosférou a tradicí již od roku 2002. Všichni vystupující djs na něm vždy hrají speciálně připravené sety složené z těch nejlepších house, energy house, tech-house a vocal-house hitů, takzvaný hudební styl Hit & House & Energy. Rezidentním djem akce je dj Pete Walk. K němu pak na akci vystoupí vždy další 2 - 3 djové. Mimo hudební produkce je akce významně zaměřená na přátelské atmosféře a skupina, kterou si okolo sebe za ta léta vytvořila, ji navštěvuje pravidelně a navíc se neustále rozrůstá. Vstup na akci není přitom nijak omezen.

První díl se konal již 2. 8. 2002 v tehdejším klubu Výletná na Letné a díky velkému zájmu pak akce objela všechny významné kluby v Praze, v mnohých z nich se konala pravidelně a mnohé svou existencí navíc přežila. Patřily mezi ně Retro Music Hall, Občanská Plovárna, Duplex, Mecca, Defile, Pekelnej Bar, Backdoors nebo třeba House Boat Bukanýr.

10. 8. 2007 proběhl speciální díl STEAM (5. narozeniny & 25. díl) na kterém akce oslavila úspěšných 5 let a 25. pokračování. Luxusní hudební klub Občanská Plovárna v samém centru Prahy na Malé Straně, se tehdy proměnil v malé festivalové městečko a na dvou stagích (hlavní open air stage s výhledem na centrum Prahy, druhá v samotném klubu) tam vystoupilo 10 djs a dorazilo přes 1000 návštěvníků.

25. 7. 2008 se uskutečnil další letní narozeninový speciál (6. narozeniny) a to na Bílém Kameni na Máchově jezeře. Šlo o první party v tomto areálu, která se konala v obou tamních klubech Bílý Kámen a Blue bar.

Od ledna roku 2009 se akce koná opět každý měsíc a to v nově otevřeném klubu Prdel, Žitná 4, Praha 2. Na léto 2009 se chystají hned dvě vydání do areálu Bílý Kámen na Máchově jezeře v Doksech.

info@steamparty.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016