PARTYINFO

 

BEACH BOX PARTY

Datum konání:
17.07.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - O2 žluté lázně
DJs:
Tuco, Pufaz
Live:
Frank N Dank, Emdee, C.Monts
Info:
http://www.o2zlutelazne.cz.
Popis:
vstup 100 czk
 
 
Legendární hip-hopové duo z Deatroitu vystoupí v pátek v O2 žlutých lázních
Letní Beach box party ve stylu hip-hop a electra v areálu na břehu Vltavy pokračují. O2 žluté lázně budou tentokrát v pátek 17. července hostit vůbec poprvé v České republice duo Frank N Dank, reprezentující Motor City aka Detroit. Párty začíná v prostoru písečné pláže v 16 hodin.
 
Kdyby se někdy v hiphopu udělovala cena v kategorii „Kdyby neměli smůlu, mohli být legendy“ byly by FNDeazy největší favorité. Muziku dělali vždy skvělou, ale štěstí ve své kariéře mockrát nepotkali,“ říká Henri Morstyn, manažer programu O2 žlutých lázní. S hip-hopovým duem spolupracoval mimo jiné také J.Dilla, jeden z nejlepších producentů v historii hip-hopu.



Milovníky rapu čeká na pláži také zajímavý doprovodný program. Deatroitské duo doplní čeští rappeři Emdee a C.Monts s DJs Tucem a Pufazem, kteří budou hrát celou noc. Vstupné bude 100 korun.

Beach box parties pokračují opět za 14 dní

O dva týdny později, tedy 31. července se párty v tanečním stylu přesunou v O2 žlutých lázních do Rio De Janeira. Milovníky divokých tanečních rytmů čeká brazilský baile funk. Tanečním mistrem bude jeden z nejlepších brazilských DJs - DJ Edgar. Spolu s ním bude hrát také DJ Beware z Hong Kongu a také domácí umělci.

Více informací o Beach box parties na www.o2zlutelazne.cz.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016