PARTYINFO

 

WARM UP - SUMMER OF LOVE

Datum konání:
31.07.2009 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Neutral
DJs:
Nika 77, Jamal DJs, Reznyk, Tzésar
Info:
http://www.neutralclub.cz
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
 
 
Warm up Summer Of Love připravuje také Neutral club Plzeň
Plzeňská tepna nočního života a techno hudby obzvlášť, Neutral club, přivítá na svém programu v pátek 31.7.2009 techno démony Niku 77, Reznyka, Tzésara a Jamal Djs. Onen páteční večer uvede do kotle všechny přítomné návštěvníky oficiální Warm up párty na prestižní festival elektronické hudby Summer Of Love. Zahřívačka na mejdan léta představí hned 5 djs úzce spjatých s festivalem Summer Of Love. Pojďme si je nyní postupně představit:
 
Nika 77 – techno djka pocházející z Prahy. Na taneční scéně působí od roku 1997 a celou dobu se drží na pomyslné špici techno djs. Představila se už ve většině nejznámějších klubů v Čechách i na Slovensku, vystupovala v Anglii, Maďarsku, Německu, Švédsku, Rusku, Polsku, Belgii, Chorvatsku, Srbsku, Bosně. Její sety jste mohli slyšet v různých rádiových a televizních programech o taneční hudbě. Kromě hraní se věnuje i producentské tvorbě, redaktorské činnosti a jako každá žena má ráda módu, které se věnuje ve svém volném čase i aktivněji. Jejím koníčkem je totiž také navrhování kabelek z recyklovaných materiálů. Po menší djské pauze a příjemných rodičovských povinnostech se letos Nika vrací znovu za mixážní pult v plné síle. Přijďte se na vlastní oči i uši přesvědčit, jak krásné může být techno…
Více na www.nika77.cz.

Reznyk - jeden z residentů warm up párties Summer Of Love a zastánce industriálního pojetí techna. Přestože rychlost jeho setů nepřekračuje zběsilé tempo, jeho podání muziky je tvrdé, drsné a neotřelé, díky čemuž patří mezi originální dje a zaslouží si naši pozornost. Nedávno namixoval podcast pro internetový obchod Nula2, vystupoval na festivalech jako Summer Of Love, Shotgun Euro nebo na akcích typu Full Moon, Aircross a další. Společně se ukázal na akcích po boku djs Scan X, Space Djz, Gregor Tresher, Felix Kroecher, Eric Sneo, Christian Smith, Joris Voorn a jmenovat bychom mohli ještě hodně dlouho.
Více info: www.idj.cz/rzk

Tzésar - další resident warm up párties Summer Of Love. Hraje od roku 2002 a v současné době od něj uslyšíte nejčastěji pumping house kombinovaný se starým dobrým technem. Pravidelně pořádá warm up párties  Summer of Love, na kterých vystupovali taková jména jako Scan X, Afrika Islam, Space Djz a další. Za své krátké působení za mixem si zahrál s djs jako Eric Sneo, Ian Void, LayDee Jane, Michael Burian, Ladida, DJ Neo a další českou špičkou. V loňském roce vystupoval na festivalu Summer Of Love, kde překvapil na Main stagei svým svižným techno setem.
Více info: www.myspace.com/tzesar

Jamal Djs – dvojice djs, která se zajímá o elektronickou hudbu od roku 1999. Hrají převážně techno a do svého soundu přidávají jim čím dál více oblíbené styly jako elektro, breakbeat a progressive. Jejich společné sety se ještě více oživují, jsou taneční a pestré. Díky tomu je také můžete vidět na největších techno eventech v ČR jako jsou bezesporu akce Apokalypsa, Pig Fest,  Techno Masters nebo akce s Djem Rushem. Support: Showtek, Dj Rush, Marco Bailey, CJ Bolland, Ben Sims, Space Djz, Redhead, Tom Hades, Miss Djax, Dave Angel, Corvin Dalek, Marco Zaffarano, Paul Mac, Patrik Skoog, atd. Jamal djs neopomíjí ani vlastní produkci, které se v těchto dnech napilno věnují. Dostávají nabídku ke spolupráci s českými labely Naked records a Isis records, kterou také využívají a připravují vlastní label…
Více info: www.jamaldjs.com

Ta pravá Summer Of Love warm up euforie začíná ve 21.00 hodin a za příjemných 50 Kč akce potrvá až do brzkých ranních hodin. Ostatně to všichni již dobře znáte. Jako dárek máme připraveno pro návštěvníky překvapení v podobě možnosti zakoupení vstupenky na samotný festival Summer Of Love za zvýhodněnou warm up cenu.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016