PARTYINFO

 

GREENFIELDS 2009

Datum konání:
01.08.2009 - sobota
Místo konání:
Kostelany - Lesní osada - Kudlovská dolina
DJs:
Eric (de), Breakdown (de), Jag Kiranmay, Cubik, K.Sandra+L-vision, Tchunhas, Tauri, Daniel Jaro + Automad, Lady frog + Kosi, Shade aka Gasmask 71, Gyd, Pikesh, Czida, Murte, Subform, Proky, Ramirez, Rob Smile, Floyd, Tom Tyler, Mother@work, Dave Mendez
Info:
http://www.greenhouseparty.cz
Popis:
start 15:00, vstup 100 czk
 
 
Greenhouse Party uvádí Greenfields 2009
Greenfields je zábavná a vzrušující akce v přírodě, která se pokouší představovat elektronickou hudbu a inteligentní životní styl. Záleží nám na hudbě a na světě, v němž žijeme. Greenfields představuje jedinečnou akci, která umožňuje nahlédnout do kultur a společností současného světa. Greenfields, to je především skupinka lidí posedlých elektronickou hudbou, kteří pečlivě sledují všechny nové trendy.
 


Greenfields
je pořádaná bez jakéhokoli sponzorského zajištění. Všechny náklady jsou hrazeny samotnými organizátory. Jejím hlavním posláním je tvorba zdravé a upřímné elektronické hudby a bránit její komercionalizaci. Elektronická hudba vznikla jako undergroundové hnutí využívající technického vývoje, jako výraz touhy svobodně se vyjadřovat. A přesně o toto nám při pořádání Greenfields jde. Druhý ročník Greenfields se z jednoho skromného pódia rozroste na tři a představí tak více hudebních talentů.

www.greenhouseparty.cz
www.myspace.com/greenhouseparty
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016