PARTYINFO

 

RED BULL X-FIGHTERS NIGHT

Datum konání:
17.07.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Robot, Kuba Soulcheck
Live:
Tofu Fighterd and Soja Bitches
Popis:
start 19:00, vstup do 22:00 zdarma, FMX Exhibice, Live přenos závodu...
 
 
Red Bull X-Fighters Night v SaSaZu
Tohle si nesmíte nechat ujít! Už 17. července zažije největší pražský klub SaSaZu pořadné peklo. Do jeho prostor se přiřítí nejlepší motocrossová korida na světě! Ohnivá atmosféra adrenalinové bitvy nejlepších FMX riderů v kombinaci s taneční hudbou, exhibicí nejlepšího českého jezdce Petra Piláta a spoustu dalších “pekelných“ zážitků….bude to nezapomenutelná noc. 
 


Právě 17. července se totiž v Madridu v jedné z nejznámějších býčích arén Plaza de Toros de Las Ventas uskuteční tradiční závod série Red Bull X-Fighters. Vy si dnes už legendární a neuvěřitelnou show novodobých toreadorů užijete v luxusu jednoho z nejlepších klubů v Česku. Začíná se už v 19 hodin a od té doby vás čeká nekončící proud zábavy právě v duchu nejslavnějšího závodu FMX na světě. První dávku adrenalinu obstarají svou exhibicí před klubem nejlepší český jezdec FMX a několikanásobný účastník Red Bull X-Fighters Petr Pilát alias “Pilník“ spolu s českou legendou tohoto sportu Petrem Kuchařem. Až jejich pekelní býci zase přistanou oběma koly na zem a vy začnete znovu dýchat, čeká vás díky možnostem klubu SaSaZu přímý přenos neuvěřitelných kousků z Madridské arény! A protože jsme v klubu, nechybí ani kvalitní hudba. Show doprovodí DJ´s Robot, Kuba Soulcheck a Tofu fighters and soja bitches (live performance).

Aby byl výčet lákadel úplný, nesmíme zapomenout na Dominika Nekolného a jeho BMX Flatland exhibici, Petra Krause s MTB trialem, speciální dekoraci a nápoje s Red Bullem za výjimečné ceny… Do 22 hodiny je navíc vstup zdarma!!! Tak co, ještě váháte?
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016