PARTYINFO

 

KOSHEEN

Datum konání:
27.10.2009 - úterý
Místo konání:
Praha - SaSaZu
Live:
Kosheen
Popis:
start 22:00, vstup 650/850 czk, vip 1500 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Koncert Kosheen v SaSaZu vyprodán!
Málokdy se stává, aby u klubových koncertů bylo vyprodáno s předstihem 14 dnů. Ale nutno také dodat, že v případě Kosheen, jejichž koncert v klubu SaSaZu s datem 27.10. se může titulem „vyprodáno“ chlubit, to byla jen otázka času. Vždyť skoro každý jejich koncert u nás se těšil vysoké návštěvnosti a tak tiskovou zprávu o jejich vyprodaném koncertu určitě nečtete poprvé.
 
Jedno je však v tuto chvíli jisté. Kdo si nezakoupil vstupenky včas, bude ochuzen o hudební zážitek pro více jak dva tisíce fanoušků. Pravidlo kdo dřív přijde… se opět potvrdilo. Jedinou spásou budiž poslední vstupenky v kategorii VIP galerie, kterých je ale v předprodeji k zakoupení už jen pár. Na místě bude v den koncertu k dispozici 100 lístků v ceně 1200czk, které bude možné zakoupit od 20:00 přímo na pokladně v SaSaZu.

Pokud máte políčeno i na další koncerty z nabídky klubu SaSaZu, rozhodně doporučujeme sledovat aktuální informace v předprodejní síti Ticketpro. Většina vstupenek se prodává v několika cenových kategoriích, kdy nejlevnější bývá většinou prvních 500 kusů, poté se cena zvyšuje. Aktuálně jsou stále ještě k dispozici lístky na premiérové vystoupení popové princezny Lily Allen, funkových matadorů Kool & The Gang a zasněných AIR, kteří ohlásili tour k novému albu Love 2. Nově jsou k dostání též lístky na vánoční dvojkoncert Dary Rolins (11. a 12. listopadu), kde vystoupí se svými hosty (např. Tonya Graves, Dan Bárta, Pavol Habera, Marta Jandová, Tina a další.).

Více informací o jednotlivých koncertech najdete na www.ticketpro.cz  a www.sasazu.com.
 
Kosheen vystoupí v SaSaZu

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016