PARTYINFO

 

MINIMAL ILLUSIONS VOL.IV

Datum konání:
24.07.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Deckard (moog barcelona, sp), Lettysix (Promix), Miss T. (Promix), Pietro & Jakub Mildner (SpaceWerks), Kenny
Live:
Jah Atom Sound, Dj Babylon Rocker + DJ Hlava feat. Mc Moses & Mc Danny K & X – Posse
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Rezident vyhlášeného klubu Moog z Barcelony poprvé v Praze!
DJ Deckard rodák z Barcelony, narozený v roce 1976 je velmi známý a uznávaný dj v tomto slunném party městě, kde svou djskou kariéru začal již v roce 1995. Zahrál si ve všech hlavních klubech a po festivalech (Sonar, The Loft, Le Rachdingue) ve Španělsku a dále po Evropě od Londýna, Berlína, přes Torino až po Rusko po boku těch nejlepších mezinárodních djs. Zpočátku kariéry ho silně ovlivnilo techno a dnes je především vyznavačem kvalitního minimalu a house music. 
 


V současné době je rezidentem velmi známého barcelonského klubu „Moog“, otevřeného už v roce 1996 s pověstí opravdového undergroundového klubu ve městě, kde se hraje sedm dní v týdnu s uctyhodným line-upem jako Funk D´Void, Ritchie Hawtin, Laurent Garnier, Mixmaster Morris a mnoho dalších z Cocoon a Tresor rec. Jeho sety jsou vždy pořádně našláplé a všechny klubery roztancují. Ukázku setu si můžete poslechnout zde.

Party podpoří tradičně djská techno-minimalová dvojice Lettysix a Miss T. reprezentující pořadatelskou agenturu Promix Agency.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016