PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE

Datum konání:
10.07.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tazz & Bo.Dan
2nd stage - Lucky Lucaso
Live:
Dub in da Trip, Skaliska, Kapišto, Los Chuperos, Fidzitulukistulan, Underfloor + DJ Elza & live performance
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Tazz & Bo.Dan na Sheexy House + předprodejové info k Sheexy Boat
V pátek 10.7. se bude opět Chapeau Rouge otřásat v základech. Po kratší odmlce, věnované přípravám na léto, je tu opět dvojice djs Tazz & Bo.Dan a jejich pravidelná mystická noc Sheexy House. Toto, již šestnácté vydání, uzavírá druhý rok úspěšného pokračování rozjeté noci, která žije neformálním fenoménem Sheexy. Každý díl se nese v trošku jiném duchu, vzpomeňme nedávné Šit Awards, Sheexy Education, Sheexy Day, Sheexy Heroes anebo Sheexy Queen.
 
Tento díl bude mimo jiné pojat jako příprava na Sheexy mejdan roku, který přípomíná to, kde jsme začali – na parníku. Ano řeč je o Sheexy Boat. Dnes je moderní zpětně hodnotit změny za určité časové období, a tak by někoho mohlo zajímat, v čem se Sheexy za uplynulý rok změnilo, vyvinulo, posunulo vpřed. Odpovědi jsou jasné na první pohled: Tazz má zas o několik vlasů méně, Bo.Dan o tři vousy více. Oba jsou ještě víc hluší a stále nemají cit pro výběr RNB. Ale důležité je, že jsou stále dobří :) Tolik tedy k naší Sheexy ročence. Pro detaily navštivte Myspace.



Již není žádným překvapením, že pro vás připravujeme sheexy video seriál, který vám vždy nastíní, jak to vypadalo na uplynulém díle Sheexy House. Jinak tomu není ani teď, a tak se na poslední díl mrkněte níže, anebo zde.

Od začátku července je spuštěn předprodej lístků na letošní Sheexy Boat, které si můžete zakoupit na horním baru v klubu Chapeau Rouge za 150,-Kč. Abychom všem návštěvníkům zajistili pohodlnou zábavu místo králíkárny, bude celkový počet vstupenek omezen na max. 150 kusů. Na parníku kromě rezidentů dále zahrají djs Roman Rai, Ondrej K a kapitán Zissou. Můžete ale take zkusit své štěstí v probíhající soutěži o volný vstup. Jak to vypadalo na loňském Sheexy Boat se podívejte níže, nebo zde.

Takže přijďte v pátek 10.7. do Chapeau na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem, a to dost! :)

Netřeba zapomínat, že klub Chapeau Rouge má tři patra, a tedy tři různorodá místa zábavy pod jednou střechou! Kromě djs TAZZ&BO.DAN v Dance club floor bude na horním baru skotačit dj Lucky Lucaso s house music a v underground floor proběhne MA-SKA-RUDE alias New SKA talents fest s kapelami Dub in da Trip, kapišto, Skaliska, Los Chuperos, Underfloor a Fidzitulukistuan.



 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016