PARTYINFO

 

OPERA HOUSE AFTERPARTY

Datum konání:
15.08.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Lafayette, Eagle, Richie
Popis:
start 05:00
 
 
Protančete tento víkend na afterparties ve Studiu 54 společně s předními rezidenty tohoto klubu!
Vyrážíte v pátek večer do Vašeho oblíbeného klubu a patříte mezi ty, kteří si rádi protáhnou svůj rozjetý mejdan? Legendární pražský afterklub Studio 54 si pro vás připravil  jedinečnou sobotní afterparty, na které se můžete skvěle bavit v doprovodu rezidentů Richieho, Subgatea a Veekaye až do pozdních dopoledních hodin!
 
Jedinečná atmosféra a skvělá hudba v podání těch nejpovolanějších rezidentů – to je ve zkratce další díl z víkendových afterparties, který je na sobotním programu jedničky mezi českými afterkluby.



Prvním z vystupujících, kteří Vám zatopí pod pomyslným kotlem bude populární Richie, kterého můžete o prázdninách pravidelně vídat na české Ibize – Máchově jezeře na Bílém Kameni. Druhým djem sobotní sestavy je Subgate, který se letos představil na několika prestižních letních festivalech jako jsou například Cosmic Trip, High Jump nebo Summer of Love. Celou afterparty pak otevře Veekay. Jeho sety jsou vždy nabité pozitivní atmosférou a energické mixy Vás zaručeně dostanou do toho správného varu.

I poslední den v tomto týdnu si můžete prodloužit Váš rozjetý mejdan v legendárním pražském afterklubu Studio 54 a protančit tak vaše střevíce pod taktovkou těch nejpovolanějších dj´s Marshalla, Yana Darka a Migella!

Ať už budete trávit sobotní večer kdekoliv, neměla by Vám uniknout důležité informace, díky které se dozvíte, že v čase kdy všechny kluby zavírají, ten pravý mejdan teprve začíná. Ano řeč je o nedělní afterparty v pražském Studiu 54, na které se představí brilantní dj a producent v jedné osobě – Marshall, charismatický a vždy pozitivně naladěný Yan Dark a Migell. Ti se zaručeně postarají o to aby jste se skvěle bavili až do pozdních dopoledních hodin. Těšit se můžete na charakteristický Studio sound, který Vám budou výše zmínění po celou dobu afterparty servírovat.

Afterparties  startují již ve 4 hodiny, ale pokud dorazíte do klubu o něco dříve, nemusíte věšet hlavu, protože se můžete na nadcházející after skvěle naladit v prostorách naší non-stop kavárny s hernou.

Těšíme se na Vás!

Více informací naleznete na: www.studio54.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016