PARTYINFO

 

MADONNA AFTERPARTY

Datum konání:
13.08.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Madonna afterparty - Pete Walk, Ronny, Marshall, Migell
afterparty - Subgate, Adlet
Popis:
Madonna afterparty start 22:00, afterparty start 04:00
 
 
Po Madonně zdarma na afterparty do Studia 54! Studio 54 láká na čtvrteční afterparty 13.8. se Subgatem a Adlet!
Vyražte zdarma na exkluzivní afterparty po Madonně do Studia 54!
Bezkonkurenční jednička mezi českými afterkluby si nejen pro ty z vás, kteří se chystají na megakoncert královny popu Madonny 13.8., připravil exkluzivní afterparty po jejím koncertu ve Studiu 54, kde si tak budete moci užít a prodloužit váš večer pod taktovkou rezidentních dj´s Peta Walka, Marshalla, Ronnyho a Migella!
 
13. srpna do našeho hlavního města po třech letech opět zavítá právoplatná královna popu. Vyhlášený pražský afterklub Studio 54 (Hybernská 38,Praha 1) si nejen pro ty, kteří nejočekávanější koncert tohoto léta navštíví, připravil exkluzivní afterparty, na které se představí jeho přední rezidenti.



Afterparty odstartuje ve 22 hodin, takže si můžete být zaručeně jisti, že při Vašem příchodu do klubu  po skončení koncertu bude již rozjetá v plném proudu. Pokud ale do renomovaného pražského afterklubu dorazíte o něco dříve, nemusíte zoufat, protože se můžete s přáteli na nadcházející afterparty skvěle naladit v prostorách Non-stop kavárny, která je situována v horní části klubu.

Důležitou a velmi příjemnou informací pro všechny návštěvníky je fakt, že vstup na tuto exkluzivní afterparty je zcela zdarma!

Ti, kteří Vás budou svými speciálními sety bavit do pozdních ranních hodin budou tentokrát: matador pražské housové scény Pete Walk, nadaný producent a brilantní dj v jedné osobě Marshall, showman Ronny a Migell.

Více informací o této jedinečné afterparty naleznete na www.studio54.cz a přímo namístě  před branami přírodního amfiteátru na Chodově u žlutého Hummeru Studia 54 a prostřednictvím
půvabných Studio hostesek, které Vám podají veškeré potřebné informace.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016