PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
08.08.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Pete Walk, Faith, Béda
Popis:
start 05:00
 
 
Sobotní afterparty 8.8. ve Studiu 54 s Petem Walkem, Faithem a Bédou!
V pátek večer máte určitě nespočet možností kam vyrazit za zábavou. Ať už budete kdekoliv, měli by jste mít na paměti, že váš rozjetý mejdan nemusí vždy končit zavřením vašeho oblíbeného podniku. Ten pravý mejdan totiž začíná otevřením legendárního pražského afterklubu Studio 54!
 
Ten vám tuto sobotu 8.8. opět nabídne jednu z řady pravidelných víkendových afterparties, které jsou proslulé neopakovatelnou atmosférou, kvalitní hudbou a hlavně skvělou zábavou až do pozdních dopoledních hodin. Za mixážním pultem se tentokrát vystřídají: ostřílený matador pražské elektronické scény – Pete Walk, skvělý bavič Béda a Faith. Věřte, že se máte opět na co těšit, protože tato sestava vám bude servírovat to nejlepší, co současná housová scéna nabízí!



Startujeme již ve 4 hodiny, ale pokud dorazíte do klubu o něco dříve, nemusíte se obávat toho, že by jste čekali dlouhé fronty před jeho vstupem. Nabízí se vám totiž příjemné posezení v naší non-stop kavárně s hernou, kde vám naši sympatičtí barmani namíchají drink dle Vašeho přání!

Více informací na: www.studio54.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016