PARTYINFO

 

OPERA HOUSE AFTERPARTY

Datum konání:
18.07.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Lafayette, Pietros, Paco
Popis:
start 05:00
 
 
Oficiální Opera House afterparty tuto sobotu ve Studiu 54!
Vyhlášený pražský afterklub Studio 54 láká na oficiální afterparty po prestižní a dnes již legendární rezidentní noci dje Lafayetta - Opera House! Tento pátek se vám určitě nabízí nespočet možností kam a na jakou party vyrazit. Pokud jste ale příznivci kvalitní house music, neměli by jste si nechat ujít další díl prestižní noci rezidenta Lafayetta - Opera House, která má v pražském klubu Mecca dlouholetou tradici a na které se již představil nespočet dj´s v čele s hosty ze hraničí a české djské top. Nejinak tomu bude i tento pátek 17.7., kdy bude klub Mecca patřit všem operním příznivcům.
 


Bezprostředně po skončení této prestižní klubovky v pražské Mecce, se můžete těšit na její oficiální afterparty ve Studiu 54. Vystoupí operní rezident Lafayette, který celou afterparty odstartuje a předá pomyslné žezlo rezidentovi Pietrosovi, s kterým dále vystoupí a do úspěšného konce celou afterparty dovede výtečný bavič Paco, jehož energické sety jsou vždy třešničkou na dortu každé afterparty!

I po skončení afterparty se můžete skvěle bavit se svými přáteli v non-stop kavárně s hernou, která je situována v horních prostorách klubu.

Více informací naleznete na: www.studio54.cz
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016