PARTYINFO

 

DIRTY DANCING

Datum konání:
31.07.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Peet (tommyrogers-peet.com),100Upa (www.100upa.cz) & Ronny (djronny.cz)
 
 
Dirty Dancing party v pražském Duplexu
Druhá polovina léta je před námi a pražský club Duplex, vám nabídne párty roku 2008, dle hudební ankety Dance Music Awards. Dirty Dancing párty v čele s jeho protagonistou DJ Peetem (Tommy Rogers si bude dovolovat v Řecku u moře), vás přivítá v clubu Duplex. Tento klub je známý po celém tanečním světě, díky zařazení do skupiny 40. nejlepších klubů světa “Worlds Finest Clubs“.
 


Jeho interiér, vám jistě nabídne to nejlepší co je v dnešní době v clubech k vidění. Právě resident toho clubu, DJ Peet, vám přichystá taneční zákusky v podobě nejnovějších tracků i flaků, které již dobře znáte a máte speciálně k nim přichystanou taneční sestavu s pracovním názvem „Summer 2009“ Tento charismatický DJ, vám bude servírovat songy přímo pod vaše taneční botky. Jako support DJS se představí, další resident clubu Duplex, DJ Ronny, kterého jistě znáte z pořádání jeho „Clublife“ párty právě v clubu Duplex a DJ 100upa. Páteční večer, slibuje skvělý mejdan, takže byste se měli na to pořádně vyspat, protože tancovat se bude až do božího rána.

Jako poděkování za poslané hlasy do hudebních cen Dancemusicawards 2008 pro club Duplex a Dirty Dancing party vám nabízíme možnost vstupu zdarma na páteční Dirty Dancing party do Duplexu a na místě vám zdarma vyřídíme DUPLEX kartu na kterou je vstup gratis do clubu Duplex a na barech sleva 30 %. Stačí napsat své jméno a příjmení na info@dirtydancing.cz a budete napsaní na guest listu. V pátek 31.7.2009 v Duplexu ahoj. Tommy Rogers a Peet.  

Link pro stažení setu, který Tommy Rogers a Peet namixovali pro Studio 54 night v Mecce v dubnu 2009: zde

Těšíme se na vás Dirty Dancing párty
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016