PARTYINFO

 

BORA BORA

Datum konání:
17.07.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Leon, Charlie Angel, David Bowles (iz), David Monoszon (iz), Kaz D (uk), Orion, Sokol (pl), South Soul (mk), Pat Heart (fr), Tossit (nl)
Popis:
start 22:00, vstup 190/290 czk, vip 690/990 czk
 
 
Bora Bora - letní pirátská párty sezóna končí!
Díky nadšení a věrnosti naších párty příznivců, partnerů a podporovatelů všeho druhu a po velkém úspěchu první a druhé BORA BORA la terrasse, kterou navštívilo přes 4tis. lidí, Vás čeká poslední z letošní naplánované troj-edice ... BORA BORA - "Closing Party"!!! ... opět se bude odehrávat na třech stagích clubu Duplex!
 
Bora Bora „Closing Party“ bude především v rytmech RnB…Black Jack RnB stage bude pod velením předního pražského DJ Oroina, který bude hostit DJ KazD z Anglie. Na hlavní stagi se Vám představí jednička elektronické hudební scény DJ David Bowles z Izraele, DJ Leon z Prahy a DJ Rodion Nikitin z Ruska.

Během večera si zatančíte se sexy bikiny pirate girls a vychutnáte si světelnou lightshow! Na venkovní terase naleznete chillout zónu, na které Vám bude hrát k překrásnému výhledu na celou Prahu DJ Pat Heart z Francie, DJ South Soul z Makedonie a DJ Tossit z Holandska.

Jako vždy začínáme ve 22:00, přijďte včas a předejděte tak čekání ve frontě u vstupu…. bonusem pro Vás bude automatická sleva 30% na všechny nápoje v clubu Duplex, která se poskytuje exkluzivně pouze na Bora Bora!

Na warm-up Vám doporučujeme zajít do baru K.U. v Rytířské ulici a naopak po Bora Bora na after party do clubu Le Clan v Balbínové ulici. Tímto děkujeme všem partnerům Bora Bora a všem lidem, kteří se na vzniku party podílejí nebo ji podporují.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016