PARTYINFO

 

DIRTY DANCING

Datum konání:
03.07.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Tommy Rogers, Peet (tommyrogers-peet.com) & Yan Dark (idj.cz/yandark)
 
 
Dirty Dancing tento pátek v Duplexu
Pátek 3. 7. 09 Dirty Dancing párty v pražském clubu Duplex. Duplex, který patří do skupiny Worlds Finest Clubs a Dirty Dancing párty, která se drží na předních místech české klubové scény již několik let a obsadila 1. příčku jako párty roku 2008, dávají vám tanečníkům možnost ochutnat to nejlepší, co česká taneční scéna může nabídnout. Duplex, který se nachází uprostřed Václavského Náměstí s lukrativním výhledem na krásy letní Prahy. Profesionální personál, vás nenechá jistě na pochybách, že se nacházíte ve VIP clubu. 
 
Dirty Dancing párty, která je součásti tohoto klubu již 6. rokem, vás přesvědčí hned od prvních beatů, proč byla zvolena jako party roku. DJs Tommy Rogers a Peet, jsou doslova mistři svého řemesla a dokážou skvěle odhadnout taneční náladu v klubu, jehož oni jsou tím zdrojem zábavy, což každopádně dokázali i při jejich zahraničním hraní v kolébce taneční muziky v Londýně. V červnu byli hosty na skvělé Londýnské párty v klubu The Whitehouse nesoucí název „MIAMI CALLING“ jejich kolegy Dje, producenta a světově uznávaného remixéra Lee Daggera. Lee byl mezi 5 nominovaným remixéry světa na International Dance Music Awards a pravidelně se představuje i v našich předních klubech. Jeho remixy bodují pravidelně ve všech světových hitparádách.



Tommy Rogers a Peet dokázali rozproudit Londýnské publikum až za bod varu, kde se párty změnila v jeden velký ‘‘HAPPY FEST“. Strhující atmosféra rozvášněného publika vyvolala ještě před dozněním posledních tónů bouřlivý potlesk. Tohle je skvělá vizitka pro dva kluky z Moravy pro, které je DJing jejich koníčkem. Takto zúročené zkušenosti, pak Tommy Rogers a Peet předávají právě na tanečních parketech po České taneční scéně v klubech jako Duplex, Mecca, Staré Lázně Kolín, Fabric Ostrava. Jak jsme se také dozvěděli od Leeho, chystá se pokračování MIAMI CALLING a Tommy Rogers a Peet si právě svým uměním roztancovat i „mrtvoly“ vysloužili účast na další pořádané akci. Tommy Rogers a Peet vám jako dík za vaši přízeň nabízí možnost v pátek přijít do Duplexu zdarma. Napište jméno na info@dirtydancing.cz a vaše jméno bude na guest listu. V případě zájmu, vám v klubu vyřídíme Duplex kartu na kterou máte vstup zdarma  a slevu na barech 30 % zdarma. 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016