PARTYINFO

 

MYSTICKÝ LES II

Datum konání:
28.08.2009 - 31.08.2009
Místo konání:
Věšín - Rekreační středisko
DJs:
Audio benders - Surya Namaskar (portugal), Danger vs. Boohma (Procyon Records, Hungary), Styropian (Mystic Arts Event, Psylesia.org, Poland), Slater (Tribal Vision Records), Rawe (3D Vision Records, Czech/France), Djane Lolla (Zero Point), Ondrej Psyla (Mystical Waves, Goblin Records), Osku (Goblin Records, Slovakia), MP (HedoniX), Tranceformer (Yupisashi), Jarin (Yupisashi), Roman Rai (Solstice Music, Tribal Vision Records), 000333 (Mimo TV), Fat Cat&Ambientium-Live, Gem Reflection-Live, Litvik Petr - voicesaliquot,guttural, didgeridoo, accordion, flutes, drums, Ambient drift-live, Slater (Tribal Vision Records), Tranceformer (Yupisashi), Ambientium dj set, _H2O_ (Č a r o v n a), Kapča (Psyalaska, SK), Ondrej Psyla (Mystical Waves, Goblin Records), Rachetik (HedoniX), Peky (HedoniX), Jarin (Yupisashi), Osku (Goblin Records, SK)
Live:
Tryambaka (portugal), Insectro (hu), Beyon (hu), Venomsense (hu), Mutant Star (Multiplex Records, Czech/Germany), Mythematica (Mimo TV, Czech)
Info:
http://www.mystickyles.com
mystickyles@gmail.com
Popis:
start 20:00, vstup 400 czk na oba dva dny, na jeden den 280 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Mystický les II. - Okořeněný psychedelický festival
Klíčem ke všemu je koření, na němž jsou závislé miliardy obyvatel Impéria. Je to vysoce návyková droga, která zlepšuje zdraví a prodlužuje lidský život o desítky let. Koření se však těží na jediné planetě v celém vesmíru. Je to pouštní planeta Arrakis, známá rovněž jako Duna.
 

Navigátoři Kosmické Gildy využili svůj monopol na vesmírnou dopravu, kvalitně posilněni kořením, složili prostor - což je mimochodem jediný způsob jak cestovat nadsvětelnou rychlostí a tedy mezi hvězdami v rozumném čase a zhmotnili si tak přístup na Arrakis.

Arrakis se protne s naší realitou v 20.00 SEČ+1 dne 28.8.2009, a spojení potrvá 4 dny.

Většina známých velkorodů představí své nejlepší muže, bratrstvo Bene Gesserit samozřejmě své nejlepší ženy. Velkolepá vjemová smršť bude narušovat veškerý smysl pro logiku, který je možný natěžit na planetě Vulkán. Živé vystoupení (po požití Vody života) ohlásil Harkonen Baron Tryambaka, následován dalšími mentatskými projekty a ostřílenými střelci fotonů (przničů sítnice).

Na Arrakisu je absolutní nedostatek vody, je řídce osídlená a jediný, kdo zde dokáže přežít, jsou domorodí obyvatelé Fremeni. Ti se připravili na návštěvu planety důkladně. K vidění bude několik generací složitě šlechtěný zvukový aparát. Prostorové důmyslné domorodé dekorace objevené imperiálním planetologem Lietem Alienem Jedna po celé planetě, vizuální-interaktivní ovládání lesa, vybavení ručně malovanými tkaninami od slavných bojovníků Krispelu. Různé multi-performance, workshopy, filmové odpoledne. Kdo celý den nebude jíst, uvidí pouštního červa, tzv. šajhulůda!

Kdo bude celý den jen pít a aplikovat koření, uvidí vesmírného nadčlověka Kwisatze Haderacha.

 
Mystický Les II - Spáč se musí probudit Mystický Les II - Spáč se musí probudit

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016