PARTYINFO

 

PLASTIQUE

Datum konání:
17.07.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vectif, Tvyks, Mutuju
Live:
Popper-C
Popis:
start 22:00, vstup 150 czk (v ceně vstupného drink zdarma), holky zdarma
 
 
Páteční Plastique v klubu Radost FX
Milí Plastique fans, v pátek 17.7.2008 je pro Vás připraven další díl kultovní pražské elektronické noci Plastique. Již třetím rokem můžete každý třetí pátek navštívit klub Radost FX a tešit se na residenty večera dje Vectifa a Tvykse a jejich hosty. Tentokrát se jako host představí projekt, který si říká Popper-C.
 


POPPER-C
(čte se jako část ženského těla, ne jako tekuté povzbuzovadlo) tvoří Max Dvořák a Jonáš Rosolek. Dělají techno ve všech jeho podobách a hrají jej jako jeden z mála CZ projektů live. // Local young blood Popper-C, platiny anything (and everything) from jazzy pianos to deep house to indie electro). Nápaditý a strhující set této mladé a nadějné dvojice se můžete vychutnat již tento pátek na dalším dílu Plastique. O vizuály se již tradičně postará VJ Martin. Partnerem Plastique je kadeřnický salon Radikální sekce Bomton).

Novinkou pro návštěvníky bude také snížení ceny vstupného. Dívky mohou páteční Plastqiue navštívit celou noc zdarma, kluci zaplatí na vchodu pouhých 150,-czk a v ceně vstupenky mají jeden drink gratis.

Těšíme se na vás.

www.plastique.cz

www.myspace.com/plastiqueparty
www.myspace.com/poppercee
www.myspace.com/mutuju
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016