PARTYINFO

 

IN MUSIC SESSION 3

Datum konání:
03.07.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Lazy & Doctor, Marty Crow, Martin Frank, Vectif
Popis:
start 22:00, vstup 150 czk, v ceně vstupenky je 1 drink zdarma, holky zdarma
 
 
Třetí pokračování In Music Session v Radosti FX
Radost FX Club si Vás dovoluje pozvat na zahajovací party letní prázdninové sezony. Počasí bylo v poslední době nevyzpytatelné a tak se můžete spolehnout na jistotu skvělé zábavy, kterou pro vás již mnoho let připravuje Radost FX. Na prázdninový provoz jsme si pro vás na páteční večery připravili hned několik novinek. Kromě několika nových jmen, která naleznete v line upu je nutné zmínit především změnu, která se týká vstupného na našich pátečních akcích. Dívky budou mít, až do konce srpna vstup zdarma, kluci zaplatí 150,-czk, ale v ceně je ještě zahrnut drink zdarma. Doufáme, že si nové změny náležitě vychutnáte a již tento pátek se budeme těšit na setkání s vámi.
 
Lazy&Doktor
Taneční muzice se oba věnují už nějakou řádku let. Pro jejich velké nadšení se přenesli přes léta studií a tvrdé práce až do dnešní doby kde je osud spojil v jednu silnou energickou dvojici. Setkali se na začátku roku 2009 a začali se věnovat svému společnému vystupování. Tím, že oba pracují na managerských pozicích a mají velice málo času je to těžké. Ale protože taneční scénu znají už nějakou řádku let dali svoje kontakty dohromady a pomalu se začali objevovat na tanečních akcích. Po boku Bonfinixe se stali jeho warm up djs a vystoupili spolu poprvé v klubu Prdel na rozjetém mejdánku s názvem Selectro. To bylo jejich první společné vystoupení, do té doby vystupovali každý za sebe. Touto událostí, která jim doslova vzala dech nabrala jejich djská kariéra nového rozměru. Stali se velkými kamarády a začali připravovat jejich první společné demo. První demo vzniklo letos v dubnu a můžete ho naleznout v sekci download. Myslím, že tím, že jsou oba schopní a mají velmi dobré přátele, kteří je podporují všechno nabralo rychlí spád a i když jejich původní cíl byl hrát maximálně 2x do měsíce hrají v průměru tak 5x. Jejich motto je: být djs pro lidi :) Djjing pro ně vždy bude jenom zábava a ne povolání.



Dj Doktor - Petr Mareš – narozen v Praze roku 1982
svojí dj kariéru  začal v roce 2006  New Collection party tenkrát ještě jako dj konfetto - confi. Do té doby se pohyboval na taneční scéně jako pouhý požitkář ☺ Na této akci hrál poprvé po boku djje bonfinixe. Akce se tenkrát nepovedla, ale neodradilo ho to a začal pořádat další new colection party v klubu 01 na Strahově. Tam  hrál po boku dj Tripmaina, Adama Clouda djje Farellyho a dalších.. Akce byly až do konce roku 2006. V roce 2007 odjel na půl roku do Nepálu kde jsem žil v horách a nabíral sil na jeho další životní etapu. Byl  měsíc v Indii na Goa, kde hrál v klubu Paradiso goa trance a na dalších asi pěti beach parties. Po návratu do ČR  začal tvrdě pracovat a věnovat se buddhistickému směru který ho v Himalájích oslovil. Proto se hraní  ke konci roku 07 a v roce 2008 pohybovalo okolo buddhistických akcí. Z těchto akcí by vyzvednul open air akci v Těnovicích u Plzně, kde hrál pro cca 500 rozjetých buddhistických lidiček a taky akci v clubu Buena Vista v Plzni,, kde to s Djjem Urbíkem a Fedorem pěkně rozjeli. Mohlo tam být cca 200lidí, ale atmosféra a kvalita klubu ho natolik oslovila, že ve svém djjském působení pokračoval. Vše navazovalo na konci minulého roku, kde hrál v clubu vertigo a po dlouhé době se zase shledal se svým kamarádem Djjem BonFinixem a pak následně s jeho bráchou djjem Lazym s kterým původně chodili hrát tenis, protože oba jako junioři byli mezi nejlepšími. Lazy na Kypru a Doctor v ČR.

Dj Lazy – Filip Kyriacou
Vše začalo v roce 2000 kdy cestuje z jeho vlasti Kypru na universitu v Praze. Na konci roku roku 2000 se poprvé setkává s fascinující elektronickou muzikou. Po jedné návštěvě klubu Roxy byl taneční muzikou přímo pohlcen. Lazy se začíná zajímat více a více a djjing a společně se svým bratrem investuje do vybavení a začne cvičit doma. První vystoupení byla v letech 2002-2004 na pravidelných vysokoškolských akcích, kde se Lazy věnoval kromě djjingu i organizaci. V roce 2004 hraje už publiku na Kypru v klubech Baileyes Bar Times music bar a Deep Club. Přijemné zážitky a zkušenosti mu pomohli v hledání dalších příležitostí ke hraní. V Praze na přelomu roku 2004-2005 spojuje síly se známým pražským djjem Soulchkem a stává se rezidentem Milkshake party klubu Duplex a tím se zakotvuje na české taneční scéně. V roce 2007 vystupuje v rámci selectro posádky djs (Bon Finix, Scarcoke, Tectro Animals) a stává se rezidentem v populárním pražském klubu Mecca. V roce 2008 se Lazy soustředí hlavně na svojí pracovní kariéru, ale jeho magnetismus k muzice ho nenechá dlouho čekat. V roce 2009 se setká s djjem Doctorem a jeho nová epizoda může začít.

Lazy&Doctor
hrají progressive house s prvkami minimalu a trancu, vždycky se však snaží přizpůsobit publiku a atmosféře, ale také místu a clubu. Zatím hráli na těchto akcích: Ready to Go up party (club vertigo), Simple Sample (palác Akropolis), Crazy Night (club momo Poděbrady), Selectro (club Prdel), warm up Pulzar (club Prdel), Switch (Litomyšl), Zodiac (club Touaster)

Lazy&Doctor hráli po boku těchto djs:
Carrione, Hozzy, Lecram, BonFinix, Tripmain, Urbiq, Fedor, Pete, Sense, Piri, Marall, code69, Roman Rai, Marcos, Petr Holman, Adam Cloud, Nazgi, Wondras, Pete Walk, Fcuk, Eagle, Miquel, Farelly, Filthy Funk Funk (UK), Sleazy G (ZA), Scarcoke (CY), Chris Steel (CY), Seach (DE), Kuba Soulcheck, E-lite, Martin Frank, Marcuc Cooper.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016