PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
23.07.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Nika 77 (techno.cz), Reznyk (rbcn)
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Unplugged @ House boat U Bukanýra
Tak jak? Tak kam? Jasně, že k vodě! Kam jinam to člověka teď také táhne... A víte, že nám vůbec nevadí, že jste si v tom pomateném počasí ještě nestihli zakoupit slušivé plavečky? Ostatně také rukávky, matračky a záchranné kruhy nemusíte nafukovat, šetřete si dech - ještě ho budete potřebovat. My vás do té špinavé Vltavy nenutíme, my vám jen budeme na palubě House boatu U Bukanýra hezky pěkně vyhrávat přímo do ouška! A kdo je to my? No přece Nika77, Face a Reznyk. Naše trio by vás rádo ve čtvrtek 23.7. na noci Unplugged pobavilo a tím řeznickým line-upem se vůbec nenechte zmást, umeleme to úplně jinak!
 


Ty bílé dveře pro vás už ve 20:00 úplně dokořán otevře rezident Face a hned dvakrát se u gramofonů pokloní... V tom prvním případě belgickému duu Spirit Catcher, v tom druhém producentovi, který teď vydává téměř každý týden novou věc či alespoň nový remix. Jeho jméno je Brendon Moeller, říká si také Beat Pharmacy či Echologist a nikdo neumí dub zužitkovat ekologičtěji než on. Má tajný recept, ostré dlátko a neúnavně se s ním ohání. Ano, celé dvě hodiny se tu budou tak elegantně protáčet černé nosiče jen od těchto tří šikulů! A pak? Sotva uloží Veronika malou Zitu do postýlky, také ona bude pospíchat na palubu, aby si po mateřských povinnostech po dlouhé době už zase udělala radost. Žádné klíny do hlavy však nečekejte, hrát se bude house a už několikrát tu Nika prokázala, že ho má ve své vlastní kabelce více než dost a umí ho rozdat opravdu půvabně... Jindy drsňák Reznyk také nebude trhat partu a krátce po půlnoci nabídne malé odlehčení. David tentokrát upřednostní minimal techno a názorně tak dokáže, jak bohatý je jeho archiv a jak široký ten hudební záběr má.

Unplugged právě v červenci slaví dva úspěšné roky fungování a to je přece velký důvod k radosti. Tak tedy - kdo si přesně v deset a ve dvě řekne na baru o panáka, obdrží ho zdarma! Před ním, pod ním i vedle něho se budou také tentokrát pohybovat pisálci a fotografové nejčtenějšího webu o elektronické muzice u nás, dejte jim tedy tip, který festival by letos ještě neměli propásnout, poraďte jim, jak učinit tento server ještě více atraktivním a klidně se tu na památku můžete nechat zvěčnit s romantikou za hlavou...

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 27. srpna 2009 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Lillou (Roxy) a Sonja (Clubzone.cz).
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016