PARTYINFO

 

DEEP BANGING RACKET

Datum konání:
10.07.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Radio (butick.org), Lumiere (radost fx)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Houseboat U Bukanýra se vrací na své místo
S radostí oznamujeme, že houseboat U Bukanýra se vrací zpět. Na svém obvyklém místě bude od pátku 10.7. a nic nebrání tomu , aby tento víkend proběhl podle porogramu.
 
Můžete se těšit na akce:

Pátek - DEEP BANGING RACKET s djs: Lumiere (nightphunk) & Radio (butick.org).



Na pravidelném večírku jehož rezidentem je dj Jan Berdych (sunshine people) si můžete poslechnout zajímavou směsici deep a tech houseových placek v podání zajímavých hostů, které si pravidelně zve každý druhý pátek v měsíci.

Avšak na letním vydání Deep Banging Racket (10.7.) se Honza neobjeví, pouze jeho deep duch, který bude hlídat, aby se atmosfera v podpalubí nesla tak, jak se sluší a patří. Kormidlo bude hlídat Radio a Radio bude hlidat kormidlo....nalaďte si www.butick.org, ať poznáte tuhle vysílačku více. A protože vysílačky někdy nefungují bude vždy připravena záložní vysílací jednotka. A to vysílačka Lumiere. Takže prijďte zkontrolovat signál, ať mužete v zaří Honzovi říci, jak to v podpalubi hrálo.

Otevíráme ve 21:00 hod. a vstupné je zdarma.

Sobota - BUBBLES MINIMAL NIGHT s djs: Moog Conspiracy (DE/eletrotribe.com), Insect Elektrika (live), Awacs vs Milan Kroutil, Monotype.

Těšíme se na Vás, Bukanyr.cz crew

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016