PARTYINFO

 

LA PASCOS DREAM - ZRUŠENO

Datum konání:
04.07.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Weki (bukanyr.cz/beef), Czech (canada)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
La Pascos Dream slaví čtvrté výročí s rezidenty WeKi DJs a kanadským hostem Czechem
V sobotu 04. 07. 2009 vás na houseboatu U Bukanýra čeká další nezapomenutelný electro večírek La Pascos Dream, který oslaví čtvrté narozeniny. I tentokrát vám předvedou rezidentní Dark Lords - elektromágové české taneční scény WeKi Djs (Wega & Kim Pixa) silně působící electro masáž, kterou jste rozhodně ještě nikde neslyšeli, doplněnou jejich vlastní tvorbou.
 
Velmi speciálním hostem večera bude kanadský dj a producent světového formátu dj Czech, kterého není třeba představovat. Jeho hudbu znají lidé po celém světě, neboť pracovně jako dj procestoval celou zeměkouli. V Kanadě patří mezi nejznámější a nejuznávanější djs. Nenechte si tedy jeho electro - break set zaručeně ujít.



O začátek se postará support rezident dj Giggles, jehož styl je opravdu jedinečný. A jak pravil sám dj Czech - tenhle kluk bude jednou hvězda - tak jej nepropásněte! Hrát se bude především nadupaný electro house, minimal a techno. Rozhodně si nenechejte toto melodické a líbivé electro ujít. Správnou funkčnost djů lze ověřit: Napumpovaným elektrickým dortem s šokem tří nahých slonožen!

Heslo zní: One Family at the Club, vstup je zdarma!

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016