PARTYINFO

 

CONNECT 2 MATRIX

Datum konání:
24.07.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Sidecar (acordeon crew), Spyro (kne.deep), Dialect (ante-rasa.be, kaktus rec.), Face (techno.cz), Blond (techhouse.cz), Elektrabel
Popis:
start 21:00, vstup do 22:00 zdarma, poté 60 czk
Line-up:
21:00 Face
22:00 Blond
23:00 Sidecar
00:00 Elektrabel
01:00 Spyro
02:00 Dialect
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Connect 2 Matrix – Connect is back!
Je to už hodně dlouho, co se naposledy objevil název párty Connect kdekoli v partylistech nebo na letácích. Legendární techno večer serveru Techno.cz, kterým si prošla většina současných, ale i pozapomenutých českých djů, se nyní vrací.. a Techno.cz ve spolupráci s žižkovským klubem Matrix přináší Connect 2 Matrix. První díl obrozené párty proběhne v pátek 24. července a hosté, kteří přijali pozvání vystoupit, patří bezesporu mezi českou špičku.
 
Zhruba od půl deváté se v klubu Matrix začnou z reproduktorů linout první rytmy, které návštěvníky uvedou do atmosféry večera. První dj, který bude toho večera gramofony roztáčet, je housový dj Face, kterého není, myslím, potřeba více představovat – Michal je známý také pod pseudonymem Myclick a za dobu posledních deseti let si prošel např. moderováním pořadu Techno.cz in da Mix na již neexistujícím rádiu Akropolis, byl redaktorem časopisu Tripmag a v současnosti je redaktorem serveru Techno.cz.

Další dj, který se chopí mixážního pultu je dj Blond - kapitán a zástupce informačního serveru techhouse.cz, který již přes 4 roky informuje o pražské undergroundové house scéně.

Poté přijde na řadu legenda pražského techna, resident zaniklé párty MegaClubTechno a dj s velkým S – Sidecar. Ten svým minimal-techno setem otevře pomyslná vrátka pro následujícího dje v pořadí - tím je severočeský dj Spyro, vítěž soutěže LIVC DjChamp a „objev roku“ z roku 2006. Lukáš aka Spyro si za dobu svého působení dokázal sáhnout i na příčku prestižního bookingu KneDeep, kde najdeme např. dje Rushe, Marca Nastiče, nebo českého Agenta. Hlavní hvězdou večera bude ale břeclavský techno pionýr, projekt vystupující převážně živě – Elektrabel.

Elektrabelovu produkci vydal na svém labelu Mission 6277 sám Jeff Mills, respekt si Elbel však svou produkcí získal i u dalších světových techno producentů, např. švédský Grovskopa řekl o Elbelově desce For Various Reasons, že se jedná o nejlepší techno album roku 2005.

Posledním djem, který toho večera roztočí gramofony bude Dialect. Pražský Dj, producent a promotér spadající pod český mp3 label Kaktusrecordings.org a jehož temnou až experimentální hudební produkci můžete najít na mnoha zahraničních digitálních labelech.


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016